[ŽT] Gali būti pašalintas. „Jie gali nieko nesakyti“ (Video)  ()

„Jūs įsivaizduokite Putino situaciją.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Gordonas patikino, kad netrukus Krymas bus Ukrainos, Kerčės tiltas bus išjungtas, o rusai bėgs iš pusiasalio. Gordonas kalbėjo ir apie tai, kada Kremliaus vadovas gali būti pašalintas:

Dmitrijaus Gordono interviu su Daša Sčastlivaja galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

„Kai Krymas bus Ukrainos, jūs įsivaizduokite Putino situaciją: jis dešimt metų džiaugėsi, kad turi Krymą ir Krymo tiltą, ir staiga jam  iš po kojų išmuštas pagrindas. Va čia, esant tokiai situacijai, gali ateiti „draugai“ ir pasakyti: „Vladimirai Vladimirovičiau,  reikia pailsėti“. Jie gali ir nieko nesakyti, tiesiog pašalinti ir viskas, nes bet kurio diktatoriaus gyvenime tokios akimirkos ima ir pasitaiko“.

[Vokietija] Mažiausia kaina šiais metais! Fantastiški 4in1 suvirinimo aparatai. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
3085 2

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Patvirtindamas savo prielaidą, kad netekus Krymo Putiną gali likviduoti saviškiai, žurnalistas prisiminė įvykį iš istorijos, kai buvo nunuodytas Stalinas. Jie pašalino jį tą akimirką, kai jis susilpnėjo, ir jie tai pajuto.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(214)
(10)
(204)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: