[ŽT] Rusams šokas. Rusija liko be vandens ir be elektros (Video)  ()

„Situacija neįprasta...“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol Kremlius leidžia pinigus karui, šimtai tūkstančių Rusijos piliečių kenčia dėl susidėvėjusių vandentiekio vamzdžių. Rusijos Federacijoje prasidėjo „savilikvidavimas“. 

Be vandens iš karto liko du Rusijos Federacijos regionai, antrasis – dar ir be elektros. Novosibirsko srityje šimtatūkstantiniame mieste dingo elektra. Įvykio priežastis – ne stichinė nelaimė, o nugriuvęs elektros stulpas, į kurį įvažiavo krautuvo vairuotojas.

[EU+Kuponai] Kampiniai šlifuokliai, kelioniniai šaldytuvai, belaidžiai lituokliai, elektriniai vandens šildytuvai, USB atmintukai ir uodų lempa-gaudyklė (Video)
3015 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-05/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Uodų lempa-gaudyklė

2) „H1“ - dviejų impulsų rankinis taškinio litavimo aparatas

3) Elektrinis vandens šildytuvas - 220V, 6000W, pilnas jutiklinis valdymas

4) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis, pasirenkamas baterijų skaičius

6) „BlitzWolf BW-UPC2“ - USB atmintukas (32-256GB)

Išsamiau

Tai pranešė vienas iš Rusijos „Telegram“ kanalų. Sakoma, kad Berdsko miestas ir keletas kitų netoliese esančių gyvenviečių yra be elektros energijos. 

Miesto meras Romanas Burdinas trumpai pakomentavo tai, kas nutiko: „Situacija neįprasta, todėl prašau kantrybės“. Dešimtys tūkstančių žmonių jau daugiau nei parą buvo be vandens Krasnodaro teritorijoje, kur vandens tiekimo magistralėje įvyko didelė avarija.

 

Toks gedimas Temriuko regione įvyko antrą kartą per mėnesį. Prieš keletą dienų be vandens Krasnodaro krašte liko apie 50 tūkst. gyventojų. Apie tai praneša vietos visuomenė. Žmonės nepatenkinti tuo, kas vyksta, tačiau nedrįsta daryti nieko daugiau nei  pasipiktinti internete.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(124)
(7)
(117)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: