[ŽT] „Jis pasiruošęs.“ Ką skelbia Peskovas (Foto)  (1)

„Unikalu. Tokio dar reikia paieškoti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per 12 darbo Kremliaus diktatoriui metų spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas tapo ištikimiausiu V. Putino gerbėju. Rugpjūčio 4 d. jis pavadino jį genijumi.

Komentare „Komsomolskaja pravda“ diplomatas Putino smegenis pavadino „unikaliomis“. Be to, jis įsitikinęs, kad Rusijos Federacijos prezidentas tariamai „viršija protiniais gebėjimais“ visus kitus pareigūnus.

Peskovas padarė neaiškų pareiškimą, kad Putinas neva turi žinių „apie mechanikos inžineriją, ir apie šį bei tą, ir apie viską“. Spaudos sekretoriaus žinios apie savo boso-diktatoriaus laisvalaikį yra tokios gilios, kad jis tikina: V. Putinas mąsto apie Rusijos problemas tiek dieną, tiek naktį, mintyse laikydamas didžiulį duomenų kiekį.

[Pasaulinė premjera] Iš EU su kuponais monstrinės energijos stotys! Pamaitins ir elektromobilį, ir visus namus (Video)
4043 4

„Earth Day Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„FOSSiBOT F3600 Pro“ energijos stotis + „FOSSiBOT FB3840“ papildomos baterijos + „FOSSiBOT SP420“ 420W saulės panelės

Išsamiau

Dmitrijui Peskovui atrodė, kad to dar nepakanka, jis ėmė įtikinėti žiniasklaidą, kad 71 metų Putinas yra „fiziškai labai stiprus ir puikios formos žmogus“. Matyt, tokiu būdu pagrindinis Kremliaus atstovas leido suprasti, kad pensinio amžiaus diktatorius yra pasiruošęs ir penktai, ir šeštai prezidento kadencijai.

 

„Telegram“ kanalas „Om Tv“ pakomentavo šį Peskovo komentarą:

„500 tūkstančių savo piliečių paguldė už nieką, pasiekė F-16 ir ATACMS pristatymus į Ukrainą, privertė dar dvi šalis prisijungti prie NATO ir įtikinti Vokietiją dislokuoti amerikietiškas raketas. Unikalu. Tokio dar reikia paieškoti“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(146)
(139)
(7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: