„Antiputiniška armija kasdien didėja.“ Neįtikėtina, ką skelbia Cezaris  ()

„Noriu visus iš anksto įspėti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis pabrėžia, kad legionas „Rusijos laisvė“ yra per mažas, kad galėtų pasiekti užsibrėžtus tikslus. Tačiau legiono vadovo pavaduotojas Maksimilianas Andronikovas (Cezaris) tikina, kad antiputiniška armija kasdien didėja. 

"Mes augame, įgyjame kovinės patirties. Mes tampame politiškai stipresni. Mes tampame girdimi Rusijos viduje, o tai svarbiausia, nes pagrindinė mūsų jėga slypi tėvynės gilumoje. Mūsų laukia daugybė tų žmonių, kurie negali kirsti Rusijos sienos. Mums pasiseks“, – sakė Cezaris interviu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Radio Svoboda“. 

[Vokietija] Mažiausia kaina šiais metais! Fantastiški 4in1 suvirinimo aparatai. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
3084 2

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Andronikovas taip pat atsakė į klausimą, ar yra daug rusų kariškių, kurie pasirengę pereiti į Ukrainos pusę, prisijungti prie legiono ir kovoti prieš Rusiją. 

Tokių kariškių nuolat daugėja“, – sakė Cezaris. – Jūs žinote, kas atsitiko vienam iš rusų lakūnų po smūgio „Ochmatdet“ (jis perdavė Ukrainos žvalgybai duomenis apie savo kolegas). Visi pamatė, kad į vaikų ligoninę pataikė rusiška „oras – žemė“ klasės raketa Ch-101. Ir žmogui viskas tapo aišku. Tokių atvejų bus vis daugiau ir daugiau. Manau, kad ne visi Rusijos kariškiai yra absoliutūs degeneratai, ypač karininkai“.

 

 M. Andronikovas taip pat pabrėžė, kad legionas neieško rusų kariškių, kurie galėtų papildyti jo gretas. 

„Jie patys pas mus ateina. Mes niekada niekam nerašome. Noriu visus iš anksto įspėti: jei jums parašė kas nors iš legiono, vadinasi, jums parašė kažkas ne iš legiono. Tai arba FSB, arba kažkas iš Putino jėgos struktūrų, kurie nori prisikabinti dar vieną medalį“, – sakė rusų savanoris. 

Cezario teigimu, visi į legioną stojantys žmonės yra kruopščiai tikrinami. Kol kas jokių klaidingų sprendimų nebuvo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(160)
(3)
(157)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()