Peskovas netikėtai atskleidė Putino „paslaptį“  ()

Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas negailėjo žodžių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ketvirtadienį, rugpjūčio 1 d., Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas davė interviu radijui „Komsomolskaja pravda“. Vienu pokalbio momentu buvo užduotas klausimas apie Vladimiro Putino „paslaptį“ greitai viena po kitos pasirodyti įvairiose spaudos konferencijose.

„Prezidento (Vladimiro Putino – red. past.) efektyvumo paslaptis – jo išskirtinis talentas. Tai darboholiko talentas. Teigiama prasme jis yra tikras darboholikas. Jis yra labai fiziškai stiprus, puikios formos ir išskirtinių smegenų žmogus. Jis apdoroja tiek daug informacijos ir taip pat efektyviai tiek anksti ryte, tiek po vidurnakčio. Tai reiškia, kad jo smegenų produktyvumas nemažėja. Ir šiuo požiūriu jis gerokai lenkia daugumą savo kolegų“, – sakė Dmitrijus Peskovas.

[EU+Kuponai] Net iki 1200 m šviečiantis žibintuvėlis, energijos stotelė, baterijų įkroviklis, galinga pompa, SUP irklentė ir trimeris (Video)
2317 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-06/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Astrolux FT03“ žibintuvėlis (modelis: SFT40 6500K)

2) „FunWater ACC1420002“ pompa

3) „FunWater SUPFW27B“ pripučiama SUP irklentė

4) „VIOLEWORKS“ - 1000W trimeris, su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

5) „FlashFish“ - 200W energijos stotelė

6) „Astrolux VC04S“ - daugiafunkcis baterijų įkroviklis

Išsamiau

Kremliaus atstovo spaudai teigimu, dėl Vladimiro Putino „efektyvių smegenų“ su juo „labai sunku diskutuoti“ uždaruose susitikimuose, kuriuose keičiamasi argumentais. „Jis demonstruoja kompetenciją pačiomis netikėčiausiomis temomis. Juk prezidentas turėtų spręsti tokius bendrus klausimus, tačiau tai nėra jo stilius. Jei šiandien jis užsiima žemės ūkiu, jis žino visas pasaulinės prekybos grūdais detales, taip pat žino, kada naudojamos trąšos. Jei susiję su pramone, jis papasakos viską apie mechanikos inžineriją, apie tą, apie aną. Negaliu paaiškinti, iš kur tai yra, bet tai yra faktas“, – sakė Dmitrijus Peskovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(23)
(-21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()