„Visi išdavikai. Sulaužė priesaiką“ (Video)  ()

„O jis yra pagrindinis ir pirmasis išdavikas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sergejus Žirnovas papasakojo apie įvykius V. Putino gyvenime, kai jis sulaužė komunistų partijos priesaiką: Jelcinas, būdamas Rusijos Federacijos prezidentu, uždraudė komunistų partiją Rusijos Federacijos teritorijoje ir tiesiai prezidiume pasirašė šį dekretą, visiems parodė, kad komunistų partija Rusijos Federacijos teritorijoje uždrausta, o gruodžio 25 d. Sovietų Sąjunga žlugo. Tuo metu KGB pulkininkas leitenantas Putinas turėjo išsitraukti iš seifo savo pistoletą ir eiti žudyti demokratų. Vietoj to jis nuėjo tarnauti demokratui Sobčakui kiemsargiu (nešiojo jo lagaminus, pilstė jam vandenį, kvietė taksi)“. 

Sergejaus Žirnovo interviu „Fabrika noviny“ galima peržiūrėti „YouTube“.

[EU+Kuponai] Tarnaus bent 18 metų ir leis kasmet sutaupyti net 1000€! Iki 11520Wh monstrai apsaugos ir nuo dingusios elektros (Video)
5097 3

Pastarųjų savaičių ekstremalūs gamtos įvykiai Lietuvoje dar kartą įrodė, kad patys žmonės turi būti pasiruošę iššūkiams, kurie kyla dingus elektrai. Laimei, yra puikių įrenginių, kurie leis ne tik toliau gyventi įprastą gyvenimą, bet ir dar sutaupyti reikšmingas pinigų sumas.

Išsamiau

Patyręs žvalgybos karininkas išsakė savo nuomonę apie vieną faktą iš Rusijos diktatoriaus biografijos: „Putinas tapo „šeimininko tarnu“, užuot paėmęs pistoletą ir šovęs jam į kaktą bei pasakęs, kad tu esi blogas demokratas, tu naikini mano komunistų partiją, kuriai prisiekiau kaip KGB karininkas. Aš dabar nesakau: ar komunistų partija buvo gera, ar bloga (man ji buvo bloga), ar KGB buvo gera, ar bloga (man ji buvo bloga, ir aš iš ten pabėgau, kai tik galėjau pabėgti), ar Sovietų Sąjunga buvo gera, ar bloga (man ji buvo bloga, nes visus prievarta vertė į ją stoti), bet tu esi karininkas, davei priesaiką ir privalai ją vykdyti, o Putinas tos priesaikos nevykdė“.

 

„Priesaikos nevykdė ir Patruševas, ir Bortnikovas, ir visi čekistai, kurie buvo aplink juos Sovietų Sąjungos teritorijoje. Vėlgi, nesakau, ar tai gerai, ar blogai, bet jie buvo davę priesaiką ir privalėjo ją vykdyti. Jie yra išdavikai, jie visi yra išdavikai, o Putinas yra pagrindinis ir pirmasis išdavikas“, – užtikrintai pareiškė Sergejus Žirnovas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(2)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: