Situacija kaista. Rusija skelbia ultimatumą  ()

Rusija padeda Iranui stiprinti oro gynybą prieš Izraelio atakas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-07 Situacija kaista. Rusija skelbia ultimatumą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius plečia bendradarbiavimą su Iranu, siekdamas įtikinti Vakarus priimti Rusijos Federacijai palankius sprendimus ir atsisakyti tolesnės paramos Kyjivui kare. Tai teigiama atnaujintoje Amerikos studijų instituto (ISW) ataskaitoje. Rusija Vakarams pateikė ultimatumą: kodėl jie turėtų atsisakyti remti Rusiją ir Iraną?

Rusija remiasi karine partneryste. Taigi, anot analitikų, šalis agresorė nori priversti Vakarus atsisakyti tolesnės karinės pagalbos Ukrainai. Esmė ta, kad, kaip rašo „The New York Times“ (NYT), Rusija padeda Iranui stiprinti oro gynybą prieš Izraelio atakas. Būtent ji pradėjo tiekti neįvardytus pažangius radarus ir oro gynybos sistemas. Tačiau Rusijos sprendimas aprūpinti Iraną radarais ir oro gynybos sistemomis, kurios galėtų būti labai naudingos Rusijos pajėgoms fronte, jei jos būtų dislokuotos Ukrainoje, taip pat pabrėžia RF nuolatinę priklausomybę nuo Irano dėl didelio tikslumo ginklų ir komponentų, kurių jai reikia.

[EU+Kuponai] Tarnaus bent 18 metų ir leis kasmet sutaupyti net 1000€! Iki 11520Wh monstrai apsaugos ir nuo dingusios elektros (Video)
5085 3

Pastarųjų savaičių ekstremalūs gamtos įvykiai Lietuvoje dar kartą įrodė, kad patys žmonės turi būti pasiruošę iššūkiams, kurie kyla dingus elektrai. Laimei, yra puikių įrenginių, kurie leis ne tik toliau gyventi įprastą gyvenimą, bet ir dar sutaupyti reikšmingas pinigų sumas.

Išsamiau

Analitikai taip pat pridūrė, kad Rusijos pareigūnai tęsia koordinavimą ir karinį bendradarbiavimą su Iranu prieš jo atsaką Izraeliui. Taip yra dėl susirūpinimo dėl Rusijos interesų regione.

 

Vladimiras Putinas per Rusijos Saugumo Tarybos sekretorių Sergejų Šoigu perdavė žinią, kad Iranas turėtų elgtis santūriai ir keršydamas vengti civilių aukų.

Savo ruožtu neįvardytas Irano diplomatas „IranWire“ sakė, kad Rusija prieštarauja Irano smūgiams, dėl kurių gali žūti civiliai, nes daug Rusijos piliečių gyvena Izraelyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(9)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()