„Daugelį tai užkabino.“ Kas nutiko Zalužnui  ()

„Viskas priklausys nuo aplinkybių.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-08 „Daugelį tai užkabino.“ Kas nutiko Zalužnui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Glavred“ svetainėje vyko pokalbis su politologu, analitikos centro „Trečias centras“ direktoriumi Andrijumi Zolotarjovu.

Į „Glavred“ klausimą, kaip jis vertina Zalužno politines perspektyvas, jis atsakė taip:

„Viskas priklausys nuo aplinkybių. Zalužnas parodė, kad yra geležinis generolas. Nesiimu jo vertinti, bet kiti jį vertino gerai. Kalbant apie vyriausiąjį vadą, nekyla klausimų. Kaip politikas, Zalužnas vis dar labai infantilus ir silpnas. Jo ilgas tylėjimas gal ir buvo paremtas principu „nedaryk žalos“, bet jei žmogus galvoja apie politinę karjerą, jis turi bendrauti, paaiškinti kai kuriuos savo veiksmus, bet mes to nematėme.

Pamatėme istorijos pasikartojimą su V. Juščenka, kuris gerai jautėsi tarp Tirolio artefaktų ir bičių, tai buvo jo komforto zona. Net ir tapęs prezidentu, jis galėjo valandų valandas kalbėti apie bites, užuot kalbėjęs apie ką nors aktualesnio. Mitas apie „geriausią bankininką Europoje“ buvo išpūstas ir jis pasiteisino: su tokiu lyderiu kaip Juščenka žmonės tikėjosi dramatiškų pokyčių į gerąją pusę, gyvenimo kaip Europoje. Bet „išėjo ne taip, kaip turėjo“.

[Pasaulinė premjera] Iš EU su kuponais monstrinės energijos stotys! Pamaitins ir elektromobilį, ir visus namus (Video)
4043 4

„Earth Day Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„FOSSiBOT F3600 Pro“ energijos stotis + „FOSSiBOT FB3840“ papildomos baterijos + „FOSSiBOT SP420“ 420W saulės panelės

Išsamiau

Gali taip būti ir su Zalužnu. Kol kas matau gana kokybišką politinių strategų darbą propaguojant Zalužno mitologiją. Bet neapgaudinėkime savęs. Kol kas matau, kad Juščenkos istorija kartojasi.“

„Glavred“: Paaiškinkite, ką tiksliai matote kaip Zalužno nebrandumo apraišką?

 

„Kaip politikas, jis turėjo paaiškinti, kodėl pasitraukė. Juk bet kuris kariškis Ukrainoje, o jų yra milijonas, žino, kad pasitraukti dėl sveikatos yra pragaro kančios, o 90% atvejų tai neįmanoma. Daugelį kariškių tai užkabino. Jei žmogus žaidžia politiką, jis turėjo tai paaiškinti.

Plius dar ta tyla. Kartais tyla išeina į gera. Tačiau kelių mėnesių tyla kelia klausimų. Atitinkamai, Zalužnas nėra savarankiškas kaip politikas. O tai reiškia, kad už jį, kaip ir Juščenką, žais komanda. O kokia komanda, kokie žmonės stovi už Zalužno, neįsivaizduojame.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(8)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()