[ŽT] „Rugpjūčio 3 dieną davė priesaiką, o tada jiems buvo pranešta“  ()

Vadovybė nesilaiko nurodymo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armijos 80-osios motorizuotosios šaulių divizijos šauktiniai, davę priesaiką rugpjūčio 3 dieną, rengiami perkelti iš Murmansko srities į Kursko sritį, kur nuo rugpjūčio 6 dienos vyksta kovos. Jų artimieji socialiniuose tinkluose pradėjo platinti raginimus, reikalaujančius nesiųsti savo vaikų į pasienį. Apie tai iš karto pranešė kelios šauktinių motinos.

[EU+Kuponai] Lenktas žaidimų monitorius, vaizdo registratorius ir multimedijos sistema viename, dvigubo ekrano PC, 140W įkroviklis ir kt. (Video)
5097 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FYHXele“ - 24/27 colių lenktas žaidimų monitorius

2) „YUEHOO“ - dviejų kamerų vaizdo registratorius ir multimedijos sistema viename

3) „N-ONE Nbook Pro“ - dvigubo ekrano PC

4) „LDNIO“ - 140W, 5-ių jungčių įkroviklis

5) „DaranEner NEO2000“ - 2000W, 2073,6Wh portabili energijos stotelė

6) „GELEIPU DL28“ - dviejų krepšių 1700W karšto oro gruzdintuvė

Išsamiau

Tėvai savo socialinėse paskyrose skelbia įrašus, reikalaujančius nesiųsti savo vaikų į Kursko sritį. Jie praneša, kad šauktiniai į tarnybą pateko tik liepos 6 – 7 dienomis, rugpjūčio 3 dieną davė priesaiką, o tada jiems buvo pranešta, kad jie bus išsiųsti.

„Dabar kariniame dalinyje ruošia šauktinius kelionei į Kursko sritį. Sukurti Kursko batalionai. Šią informaciją mums patvirtino vadovybė rugpjūčio 3 dieną priesaikos metu. Kursko srityje vyksta karo veiksmai ir kyla grėsmė mūsų sūnų gyvybėms. Vadovybė nesilaiko 2023 m. birželio 13 d. Vladimiro Putino nurodymo nesiųsti karių į privalomąją tarnybą kovos veiksmų zonoje", ­– sakoma įraše.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(4)
(46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()