Įspūdinga ataka. „Paralyžiuojami Rusijos branduoliniai ginklai.“ Kas bus dabar  (1)

Tai leido gauti daugybę gamyklos dokumentų.


Bendrovė „Vega“
Bendrovė „Vega“
© Головне управління розвідки Міністерства оборони України | https://www.facebook.com/photo?fbid=821447396833349&set=pcb.821447516833337&locale=ru_RU

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl sėkmingos kibernetinės atakos Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos kibernetikos specialistai ir įsilaužėlių grupė „BO Team“ paralyžiavo Rusijos branduolinius ginklus kuriančios įmonės darbą.

Tai pranešė GUR spaudos tarnyba.

„Dėl sėkmingos Rusijos Federacijos Čeliabinsko srities Snežinsko miesto interneto tiekėjo – bendrovės „Vega“ – atakos buvo išjungti 1173 jos komutatoriai ir 10 serverių. Informacija „Vega“ serveriuose buvo sunaikinta“, – rašoma pranešime. 

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8289 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Dėl kibernetinės atakos nemažai strateginių miesto įmonių beveik savaitę lieka be interneto ir ryšio paslaugų.

Visų pirma, „VNIITF“ yra visos Rusijos techninės fizikos tyrimų institutas. Tai Rusijos branduolinių užtaisų kūrėjas, kuris buvo prijungtas tik prie bendrovės „Vega“.

Pažymima, kad sėkminga ataka Rusijos Federacijos kibernetinėje erdvėje leido gauti darbuotojų asmens duomenis ir daugybę kitų nurodytos subsankcionuotos gamyklos dokumentų.

Kaip pabrėžia žvalgybos pareigūnai, gauta informacija, visų pirma, leidžia nustatyti sankcijų vengimo mechanizmus ir su tuo susijusius asmenis.

 

Taip pat kibernetinės operacijos pasekmė buvo valstybės agresorės gynybos tvarkos sutrikdymas, kaip rodo komentarai vietiniuose Snežinsko leidiniuose.

Kaip pranešama, didelio masto kibernetinė ataka prieš Rusijos finansų sektorių prasidėjo liepos 23 d. Dėl atakos sustojo arba labai komplikavosi Rusijos mokėjimo sistemų, bankų mobiliųjų aplikacijų, asmeninių biurų, atsiskaitymo už paslaugas viešajame transporte tinklalapių veikla ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(1)
(46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)