„Nieko panašaus nebuvo!“ Kremlius paneigė gandus  ()

Įtariama, kad tarpininkavo Kataras.


Kremlius
Kremlius
© Крылов Иван, CC BY-SA 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%91%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B8_%D0%9C%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-20 „Nieko panašaus nebuvo!“ Kremlius paneigė gandus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministerija paneigė „Washington Post“ straipsnį apie tariamą slaptų Kyjivo ir Maskvos derybų nutraukimą, įvykusį dėl Ukrainos pajėgų įsiveržimo į Kursko sritį.

Pranešimai, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas Kursko srityje nutraukė slaptas Kyjivo ir Maskvos derybas, kurios, kaip įtariama, vyksta tarpininkaujant Katarui, neatitinka tikrovės, sakė ministerijos atstovė Marija Zacharova, praneša „Moscow Times“.

Būtinas rinkinukas vasaros pramogoms. Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas ir galingos pompos
3690 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš EU/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „ATJ-8666“ - puikios pompos

Išsamiau

„Niekas nieko netrukdė, nes nebuvo ką trukdyti. Jokios tiesioginės ar netiesioginės derybos tarp Rusijos ir Kyjivo režimo dėl ypatingos svarbos civilinės infrastruktūros saugos nevyksta ir nebuvo vykdomos“, – teigiama ministerijos tinklalapyje paskelbtame pranešime. 

Anot jos, Ukrainos kariuomenės veiksmai kelia grėsmę tokių objektų kaip Zaporižios ir Kursko atominės elektrinės saugumui. Tuo pat metu Rusijos pajėgos nepuola civilių objektų, aiškino M. Zacharova.

 

Ji pabrėžė, kad kas tikrai nori užtikrinti ypatingos svarbos infrastruktūros objektų saugumą, turi skatinti Kyjivo režimą atsisakyti teroristinių metodų.

Paskutinis Rusijos ir Ukrainos derybų ratas vyko 2022 metų kovo 29 dieną Stambule ir truko apie tris valandas.

Kyjivas vėliau oficialiai atsisakė susisiekti su Maskva.

Tų pačių metų spalio pradžioje įsigaliojo Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sprendimas dėl negalėjimo derėtis su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(3)
(-3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()