„Milijardas dolerių per 1 dieną. Sukūrė projektą, galintį sugriauti Rusiją“  (1)

Jis sukūrė projektą, galintį sugriauti Rusiją.



© Peggy_Marco (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/photos/moscow-russia-soviet-union-east-1029667/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos prezidentas Viktoras Juščenka įsitikinęs, kad Vakarai yra susiję su Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino asmenybės suformavimu ir jo dabartine politika, ypač Ukrainos atžvilgiu. Juščenka savo poziciją aiškina tuo, kad Rusija ir toliau pirko rusiškus išteklius po Putino režimo įsigalėjimo Rusijos Federacijoje.

Juščenka interviu leidiniui „Espresso“ pasakojo apie Vakarų įtaką Putino formavimuisi ir jo politikai. Buvusio Ukrainos prezidento teigimu, Europa pastaraisiais metais „neapgalvotai mokėjo Putinui milijardą dolerių per dieną“, laužydama visas nacionalines ir Europos normas dėl energijos kvotų.

Būtinas rinkinukas vasaros pramogoms. Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas ir galingos pompos
3690 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš EU/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „ATJ-8666“ - puikios pompos

Išsamiau

„Jei pagalvotum ir sąžiningai atsakytum, Putiną, kaip šiandien žino pasaulis, tikrai suformavo Vakarų politika. Putinizacija, kurią priėmė Europa, yra pastarųjų 15-17 metų produktas… Vienas milijardas per dieną yra tai, kas Putiną atvedė iki šizofrenijos, neapdairumo ir paskutinių proto dalių praradimo. Tiesą sakant, atsiranda XXI amžiaus fašizmo versija“, – sakė Juščenka.

 

Juščenka pabrėžė, kad nelaiko Rusijos diktatoriaus protingu, nes jis sukūrė projektą, galintį sugriauti Rusiją.

„Manau, kad tai kvailas žmogus. Protingas žmogus negali taip elgtis tokiomis aplinkybėmis, į kurias atvedė šalį. Manau, kad per 25 metus jis sukūrė patį nesėkmingiausią projektą Rusijai – kaip sunaikinti šią šalį“, – kalbėjo Juščenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(2)
(67)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)