[ŽT] „Reikia daugiau.“ Netikėtas posūkis  (1)

„Pateikti kaltinimai iš tiesų yra labai rimti.“



© Baku TV | RU (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=oPLQDHZ7ZBM

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paryžiuje sulaikyto „Telegram“ įkūrėjo Pavelo Durovo byla gali būti laikoma politine, jei Prancūzijos valdžia nesugebės pateikti rimtų įrodymų dėl verslininkui pateiktų kaltinimų. Tai per spaudos konferenciją pabrėžė Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas.

„Pateikti kaltinimai iš tiesų yra labai rimti, jiems reikia daugiau rimtų įrodymų“, – pažymėjo Kremliaus atstovas. – „Priešingu atveju tai bus kaip tiesioginis bandymas apriboti komunikacijos laisvę ir, galima sakyti, tiesioginis stambios įmonės vadovo šantažas. Tai yra, tai bus būtent politika, kurios buvimą ponas [Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas] vakar paneigė šioje istorijoje“.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9110 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jis pabrėžė, kad Rusijos Federacija yra pasirengusi palaikyti Durovą kaip rusą, tačiau situaciją apsunkina tai, kad verslininkas turi ir Prancūzijos pilietybę.

 

„Tikimės, kad ponas Durovas turi visus reikiamus pajėgumus organizuoti savo teisinę gynybą. Natūralu, kad atsižvelgiant į jo Rusijos pilietybę, esame pasirengę suteikti visą reikiamą pagalbą ir pagalbą, tačiau čia situaciją komplikuoja ir tai, kad jis yra ir Prancūzijos pilietis“, – apibendrino Peskovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(64)
(-56)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: