„Jis labai greitai davė interviu“  ()

Nėra dūmų be ugnies.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad V. Putino vizito Baku metu ten buvo ir Durovas, kuris norėjo susitikti su Rusijos Federacijos prezidentu. Tada Kremlius tvirtino, kad šis susitikimas neįvyko, bet nėra dūmų be ugnies. Tokią nuomonę išsakė buvęs KGB pareigūnas Sergejus Žirnovas.

Pasak jo, tokią išvadą jis padarė po to, kai Putino spaudos sekretorius atkakliai neigė bet kokius Putino ir Durovo susitikimus, praneša „Novini.LIVE“ šaltinis.

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3506 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Visai neseniai Dmitrijus Peskovas grįžo iš atostogų, kurių nenutraukė net per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų prasiveržimą per sieną Kursko srityje. Tačiau Pavelo Durovo atveju jis labai greitai davė interviu, teigdamas, kad platformos „Telegram“ savininkas Putinui nesiūlė susitikti Baku.

Žirnovas netiki Peskovo žodžiais, nes tokio lygio pasiūlymai nėra greitai atmetami. Be to, laikas priprasti prie to, kad jei Peskovas sako „ne“, tai realiame gyvenime tai turėtų būti suvokiama kaip „taip“.

 

Pavelas Durovas, kalbėdamas su prancūzų spauda, ​​teigė, kad suėmimo išvakarėse buvo susitaręs susitikti su Emmanueliu Macronu.

Prancūzijos prezidento tarnyba paneigė Durovo žodžius, sakydama, kad Macronas tądien buvo „Le Touquet“.

Prancūzijos teisėsauga kaltina Durovą pažeidus ES įstatymus, susijusius su jo platformos „Telegram“ veikimu.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(5)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: