„Pasiklysta šalies gilumoje ir praranda savo dokumentus“ (Foto)  ()

Virtinė absurdiškų atsitiktinumų.


Joe Bidenas
Joe Bidenas
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=q34aWrELY_g

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bidenas atsidūrė „kosmose“: rusai filmuoja serialą apie vargeta tapusį JAV prezidentą.

Rusų aktorius Dmitrijus Diuževas, garsėjantis ukrainofobiškomis nuotaikomis ir lojalumu Putino režimui, gavo vaidmenį trečiarūšiame televizijos seriale, kuris bando vaizduoti politinę satyrą.

Remiantis Rusijos žiniasklaidos pranešimais, 2025 m. Rusijos televizijoje pasirodys serialas „Gudbai“, kuriame Diuževas atliks pagrindinį – JAV prezidento Joe Bideno – vaidmenį. 

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
4995 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

Serialo siužetas, jo kūrėjų teigimu, turėtų atspindėti Rusijos ir JAV santykius per humoro ir absurdo prizmę. Pagal scenarijų Bidenas asmeniškai vyksta į Rusiją išsiaiškinti, kodėl sankcijos Rusijai neveikia, tačiau dėl virtinės absurdiškų atsitiktinumų pasiklysta šalies gilumoje ir praranda savo dokumentus.

Toliau pagal siužetą Diuževo vaidinamas Bidenas priverstas gyventi sename Chruščiovo laikų bute, bendrauti su vietiniais „patriotais“ ir mokykloje dėstyti anglų kalbą, bandydamas užsidirbti bilietui atgal į JAV. Tuo tarpu jo vietą Baltuosiuose rūmuose užima rusų pensininkas Ivanyčius.

 

Beje, užuot šlovinęs „rusų kultūrą“, apie kurią dažnai pasakojama Rusijoje, serialas turėtų parodyti tikrąsias šalies problemas – skurdą, abejingumą aplinkiniams, agresiją ir meilę degtinei, nes ji serialo anonsuose liejasi laisvai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(25)
(-23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()