[ŽT] „Pasikėsinta į 20 generolų, Zelenskį ir kitus“ (Video)  ()

Ketino neutralizuoti visą Ukrainos karinę ir politinę vadovybę.



© Популярная политика (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=G1sNHwISdKg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karinė žvalgyba norėjo pašalinti visą karinį-politinį Ukrainos elitą dar neprasidėjus plataus masto karui. Apie tai interviu Dmitrijui Gordonui kalbėjo Bulgarijos „Bellingcat“ tyrėjas Hristo Grozevas.

„Prieš karo pradžią Rusijos GRU tikrai ketino neutralizuoti visą Ukrainos karinę ir politinę vadovybę. Nesvarbu, koks buvo jų efektyvumo ir pasirengimo kovoti su Rusija lygis“, – sakė jis.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9205 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jo teigimu, šiose operacijose turėjo dalyvauti ir Rusijos specialiųjų operacijų pajėgų agentai, ir įtakos agentai. Maskva juos ruošė ne vienerius metus. Jei būtų įgyvendintas šis planas, tai rimtai pakeistų karo eigą.

„Įsivaizduokite tik, jei būtų pasikėsinta į 20 generolų, Zelenskį ir kitus“, – pridūrė tyrėjas.

 

Gegužės 7 dieną Ukrainos saugumo tarnyba paskelbė demaskavusi FSB agentų tinklą, planavusį nužudyti prezidentą Volodymyrą Zelenskį, SBU vadovą Vasylį Maliuką, Budanovą ir kitus pareigūnus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(79)
(-35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()