„Tai bus karinė operacija. Aš tai padarysiu 2025 metais“  ()

„Aš tai padarysiu.“



© OSW (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=Wlq9o5QSZiU

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš ketverius metus Baltarusijoje vyko prezidento rinkimai, kuriuose – pagal oficialią versiją – Aliaksandras Lukašenka gavo 80,1 proc. balsų. Jis jau paskelbė, kad 2025 metais vėl sieks prezidento posto.

Tai bus karinė operacija. Nugalėtojas gali būti tik vienas“, – interviu „Interia“ sakė Baltarusijos opozicijos lyderė Sviatlana Cichanouskaja.

2020 metų rugpjūčio 9 dieną Baltarusijoje vyko prezidento rinkimai, kuriuose A. Lukašenka surinko 80,1 proc. balsų, o jo oponentė Sviatlana Cichanouskaja – demokratinės opozicijos kandidatė surinko tik 10,1 proc. rinkėjų. Tai buvo oficialūs rinkimų rezultatai. Nežinoma, kokio masto buvo sukčiavimas rinkimuose ir kiek baltarusių iš tikrųjų palaikė Cichanouskają. Šalyje vyko didžiuliai protestai prieš rinkimų sukčiavimą.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10483 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Tuo tarpu nuo 1994 metų šalį valdantis A. Lukašenka jau paskelbė, kad 2025 metais sieks perrinkimo. 

Aš tai padarysiu. Pasakykite jiems (ištremtai opozicijai) tai! Kuo sunkesnė situacija, tuo aktyviau jie ims purtyti mūsų visuomenę“, – prieš kelis mėnesius paskelbė jis.

 

Pasak Sviatlana Cichanouskajos, jau galime spėti kitų metų Baltarusijos prezidento rinkimų nugalėtoją.

„Tai bus karinė operacija, o ne laisvi rinkimai. Visi lyderiai, kurie galėtų juose dalyvauti, yra kalėjime arba tremtyje. Todėl tai bus labai sterili Lukašenkos režimo operacija – šiuose rinkimuose negalės dalyvauti niekas, nes nugalėtojas gali būti tik vienas“ – interviu interviu pabrėžė Cichanouskaja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(41)
(-27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: