„Tai labai įtakinga jėga.“ Jis stojo prieš Kremlių (Video)  ()

Propagandistas atvirai stojo prieš Kremlių.



© Украина 365 (Stop kadras) | https://t.me/Ukraine_365News/85112

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propagandistas ir „karo ekspertas“ Konstantinas Sivkovas atvirai apkaltino Kremliaus elitą plėšiant Rusiją. Jis teigia, kad režimas į užsienį pervedė apie 2,5 trln. JAV dolerių. Jis padarė skandalingą pareiškimą Rusijos televizijos kanalo laidos „Raudonoji linija“ eteryje, praneša Dialog.UA.

Sivkovas karo prieš Ukrainą nesėkmę aiškino tuo, kad Putino elitas apiplėšė armiją ir visą šalį.

„Įvairiais skaičiavimais, iš Rusijos buvo išvežta nuo 1,5 iki 2,5 trilijono JAV dolerių. Pagalvokite, kiek tai yra! Kad būtų aišku, (...) tai yra maždaug 50 metinių biudžetų. Ne tik gynybos, bet ir karinių biudžetų, į kuriuos įeina ginkluotosios pajėgos, teisėsaugos institucijos ir žvalgybos tarnybos. 50 metinių biudžetų! Tai turime gerai suprasti“, – sakė propagandistas.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
5040 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

Sivkovas neįvardijo asmenų, atsakingų už Rusijos apiplėšimą. Tačiau jis tvirtina, kad šie asmenys yra pačioje Rusijos valdžios viršūnėje.

 

„Visiškai aišku, kad žmonės, kurie visa tai išvogė, ne visi paliko Rusiją... Jie sėdi aukščiausiuose valdžios postuose. Žinoma, jie gali daryti rimtą įtaką. Tai labai įtakinga jėga, turinti labai stiprią įtaką visai „specialiosios operacijos“ eigai ir Rusijos ekonomikai“, – sakė „karo ekspertas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(2)
(139)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()