Tiesiai šviesiai. „Svarbiausia, kad visi užsičiauptų“  ()

Ukrainos puolimas Kursko srityje tęsiasi nuo rugpjūčio 6 d.



© Hindustan Times (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=iFAaGEzlrTo

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos puolimas Kursko srityje tęsiasi. „Atlantic Council“ ekspertų grupė nurodo, kokią taktiką naudoja Vladimiras Putinas sprendžiant šiuos įvykius. Atsitiktinai vienas parlamentarų ją išdavė per Rusijos televiziją.

Didžioji dalis Rusijos žiniasklaidos ir valdžios atstovų pateiktos informacijos tikriausiai nėra tiesa. Tokie pranešimai gali būti Rusijos Federacijos informacinio karo dalis.

Ukrainos puolimas Kursko srityje tęsiasi nuo rugpjūčio 6 d. Kaip primena „Super Express“ portalas, ukrainiečiai be didesnių problemų įžengė į priešo teritoriją, užgrobdami vėlesnius miestelius. Ir nors Kremlius tikina, kad viskas kontroliuojama, jokių įrodymų nepateikia. Susidūręs su ukrainiečių veiksmais, Vladimiras Putinas ir jam pavaldūs žmonės ėmėsi taktikos ignoruoti faktus ir apsimesti, kad viską kontroliuoja.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10483 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Rusijos žiniasklaidai buvo nurodyta neskirti per daug dėmesio Ukrainos puolimui. Ekspertų grupė „Atlantic Council“ pabrėžia, kad kokia nepatogi yra ši tema, rodo neseniai pasirodžiusi viena iš pagrindinių Rusijos televizijos laidų, kurioje parlamentaras tiesiai šviesiai pasakė apie Rusijos valdžios taktiką ir požiūrį.

 

Didžiulis Kremliaus diskomfortas bene ryškiausiai išryškėjo paskutinėje pavyzdinėje Rusijos aktualijų televizijos laidoje „Sekmadienio vakaras su Vladimiru Solovjovu“, kurioje Rusijos parlamentaras ir studijos svečias Andrejus Guruliovas pareiškė, kad „svarbiausia, kad visi užsičiauptų“, – nurodo „Atlantic Council“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(1)
(60)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: