„Iš Baltijos šalių.“ Perspėjami visi  (7)

Šalyse jau užfiksuoti keli tokie incidentai.


Įspėjamasis ženklas
Įspėjamasis ženklas
© OpenClipartVectors at Pixabay, CC0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Explosion-155624_icon.svg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos Federalinė konstitucijos apsaugos tarnyba įspėjo logistikos ir oro linijų bendroves, kad jose gali atsirasti paketų su „netradiciniais uždegimo įtaisais“, rašo „Spiegel“.

Agentūra bendrovėms išsiuntė laišką, kuriame aprašoma grėsmė. Jos turėtų apie tai informuoti savo darbuotojus ir imtis atsargumo priemonių. Publikacijoje teigiama, kad šie įrenginiai, kurie jau buvo rasti pašto pakuotėse, yra skirti pakenkti Vakarų šalių siuntų įmonėms ir kitai logistikos infrastruktūrai.

[EU+Kuponai] Pasaulinė „Titan Army“ portabilaus Android 4K ekrano premjera! Įspūdingas daiktas kiekvienam
4101

„Titan Army V32D4U Pro“ premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Titan Army V32D4U Pro“ - portabilus Android 4K ekranas

2) „Titan Army C32C1S“ - 31,5 colių, 2K, 240Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „Titan Army P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

Išsamiau

Anksčiau aptiktose pakuotėse rasta elektros prietaisų ir talpyklų su skysčiais. Pažymima, kad didelės šių paketų pristatymo išlaidos reguliariai buvo „ekonomiškai neproporcingos siuntų vertei“.

Žvalgybos tarnybos šį įspėjimą sieja su incidentu DHL logistikos centre Leipcige, kuris yra pasaulinis bendrovės centras. Pranešama, kad liepą užsidegė iš Baltijos šalių atsiųsta siunta. Pakuotėje buvo padegamoji priemonė. Dėl to užsiliepsnojo visas krovininis konteineris. Vėliau gaisras buvo greitai užgesintas.

 

Buvo pranešta, kad pakuotė su padegamuoju įtaisu turėjo būti perkrauta Leipcige ir išsiųsta galutiniam gavėjui. DPA rašė, kad tyrimą atliko Karlsrūhės prokuratūra. Beje, nuo panašių atvejų nukentėjo ir kitos Europos šalys.

DHL padidino saugumo priemones. Pasak įmonės atstovo, keliose šalyse vyksta tyrimai, todėl „DHL Express“ visose Europos valstybėse ėmėsi priemonių, kad apsaugotų savo tinklą, darbuotojus ir patalpas bei klientų krovinius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(23)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (7)