„Generolas prarado amą. Jam turėjo įpilti 100 g“  ()

Rytoj ar poryt Ukrainos žvalgyba gali gauti informacijos.



© AKIpress news (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=aDwiJaH2yps

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos valdovo apsaugos darbuotojas Aleksejus Diuminas susiduria su nauju iššūkiu ir rizikuoja nesulaukti tos dienos, kai bus paskelbtas Putino įpėdinis. Patys rusai gali jį priduoti.

Šis diktatoriaus numylėtinis padarė puikią ir greitą karjerą. Per keletą metų jis pakilo iki generolo pulkininko, sugebėjo vadovauti specialiųjų operacijų pajėgoms, sausumos pajėgų štabui, keletą mėnesių net ėjo gynybos viceministro pareigas. Ir po septynerių metų vadovavimo Tulos regionui jis vėl atsidūrė Maskvoje – tapo prezidento padėjėju, o vėliau ir Rusijos Federacijos Valstybės tarybos sekretoriu.

Dabar Putinas paskyrė Diuminą „kontrteroristinės operacijos“ Kursko srityje koordinatoriumi. Nuo šios užduoties jam turėtų drebėti rankos, kaip ir paskyrus gynybos viceministru. Tada Šoigu turėjo Diuminui įpilti 100 gramų konjako, nes jis prarado amą.

[Mega gimtadienio rinkinukas] Bent 200€ pigiau nei Lietuvoje „OnePlus“ išmanieji telefonai ir „Xiaomi“ kameros (Video)
6338 3

Specialus gimtadienio rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

1) „OnePlus 12“ - 16GB+1TB, globalios versijos išmanieji telefonai, dovanų 100W įkrovikliai

2) „Xiaomi Outdoor Camera BW300“ + 4W, 5V saulės panelė

3) „OnePlus Nord 4“ - 12+256GB, globalios versijos išmanieji telefonai

4) „OnePlus Nord CE4 Lite 5G“ - 8+256GB, globalios versijos išmanieji telefonai

Išsamiau

Keista asmens sargybinio ir prezidento meilė užsimezgė Sibire, kai kartu nakvojo atokioje taigoje, o Diuminas esą išgelbėjo Putiną nuo meškos. Ką jiedu ten veikė tokioje gūdumoje iki šiol lieka paslaptimi.

Kaip sakė pats Diuminas, atidaręs duris jis pamatė piktą žvėrį ant slenksčio ir kelis kartus šovė į žemę. Gyvūnas pabėgo, o sargybinis išgarsėjo kaip „prezidento gelbėtojas“.

 

O dar, jis ir prezidentas naktimis žaidė ledo ritulį.

Kad ir kaip ten buvo, Harvardo universiteto Deiviso Rusijos ir Eurazijos studijų centro specialistai Aleksejų Diuminą įvardijo Putino įpėdiniu.

Fondo „Petrerburgskaja politika“ ekspertai Diuminą, kartu su Maskvos meru Sergejumi Sobianinu, laiko labiausiai tikėtinais įpėdiniais. Be jų, pretendentu į Kremlių įvardijamas ir vicepremjeras Dmitrijus Patruševas, vyriausias buvusio Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretoriaus Nikolajaus Patruševo sūnus.

Tačiau Putinas Diuminu pasitiki kaip niekuo kitu. Jis buvo laikomas atsakingu už Krymo aneksiją ir Janukovyčiaus išvežimą iš Ukrainos. Be to, jis ragavo patiekalų, patiektų prie prezidentinio stalo.

 

Atsigavęs nuo šoko po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo Kursko srityje, Putinas pirmiausia prisiminė Diuminą. Kaip karo akademijų nebaigęs žmogus gali vadovauti didelio masto kariuomenės operacijai – kitas reikalas. Aleksejus Diuminas puikiai žino, kad Kursko srityje jis pateko į minų lauką, kur jo gali laukti kitų pretendentų į Kremlių likimai.

Rytoj ar poryt Ukrainos žvalgyba gali gauti informacijos apie „kontrteroristinės operacijos“ Kursko srityje kuratoriaus Aleksejaus Diumino buvimo vietą. Galų gale jis gali ir nuskęsti – ir kelias į sostą bus išvalytas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(9)
(128)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: