„Jau žinoma diplomatiniuose sluoksniuose.“ Kas iš tikrųjų vyksta (Video)  ()

„Rusijos žiniasklaida pradės apie tai rašyti.“



© kremlin (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=sRHPfDCU2xc

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-09-02 „Jau žinoma diplomatiniuose sluoksniuose.“ Kas iš tikrųjų vyksta (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuolatinis Jungtinių Tautų (JT) Ukrainos nuolatinis atstovas S.Kyslyca savo puslapyje socialiniame tinkle X užsiminė apie Rusijos užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo mirtį:

Kai kuriems Rusijos karo nusikaltėliams mirtis savo lovoje prabangiame priemiesčio rajone gali būti lengviausia išeitis. Net jei jie neatsidurs teisiamųjų suole, jie keliaus tiesiai į pragarą, aplenkdami skaistyklą, kad degtų ten amžinai ... Kai kurie sako, kad jis jau kojas ištiesė, ir vis dėlto, ironiška, norėčiau, kad jis būtų gyvas, kad pamatyčiau jį teisiamųjų suole...“ – rašė Kyslyca.

Ukrainos politologas Ihoris Reiterovyčas pakomentavo tai per „Radijo NV“.

„Nemanau, kad tai yra ekstravagantiški [pareiškimai]. Čia turime suprasti, kad diplomatams, ypač dirbantiems Jungtinėse Tautose, jų darbas reikalauja maksimalaus viešumo ir būtinybės atkreipti dėmesį į tai, kas ten vyksta. Kadangi mums tai yra tam tikra platforma informacijai apie Rusijos ir Ukrainos karą perteikti, ypač informacijai apie Rusijos karo nusikaltimus, Rusijos karo nusikaltėlius, tokie tekstai atlieka labai svarbų vaidmenį. Ir jie atkreipia dėmesį, ir primena pasauliui, kas iš tikrųjų vyksta Ukrainoje prasidėjus plataus masto Rusijos invazijai.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10483 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Be to, mūsų atstovas žino, kaip suteikti šiek tiek intrigos. Jis daro labai tinkamas formuluotes. Ir tokiu būdu jis primena daug svarbių dalykų, kuriuos kartais pamirštame. Įvairios kitos šalys apie tai pamiršta, nes neseniai turėjo abejotiną malonumą klausytis, pavyzdžiui, to paties Lavrovo ar Rusijos atstovų, kurie pasakoja absoliučias nesąmones, viską apverčia aukštyn kojomis ir užsiima tiesiogine dezinformacija.

Tai yra dalykai, kurie iš tikrųjų turi tam tikrą pagrindą. Gali būti informacijos, kuri jau žinoma diplomatiniuose sluoksniuose, bet dar nepasirodė viešumoje. Tai, žinoma, daugelį privers susimąstyti, paieškoti kažko apie šį „liūdną arklį“ (taip vadinamas Lavrovas – Red.) ir pamatyti visus tuos jo pasakytus melus.

 

Be to, neturėtume pamiršti vieno labai svarbaus dalyko. Rusijos vadinamasis politinis elitas, atsakingas už karo organizavimą ir vedimą, daugiausia susideda iš labai pagyvenusių žmonių. Tai, kad kai kurie iš jų ten atrodo daugmaž normaliai – šiuolaikinės medicinos stebuklas. Bet iš tikrųjų tai yra pagyvenę žmonės ir bet kuriuo momentu jiems gali nutikti bet kas, kai kurie natūralūs dalykai.

Ir čia sunku nesutikti su ponu Kyslyca, kad jiems tai, žinoma, yra paprasčiausias variantas – išvengti būsimos bausmės, mirti kur nors savo lovoje, galbūt net apsuptam žmonų, vaikų, meilužių.

 

Pažiūrėsim, palauksim. Manau, kad jei kažkas panašaus įvyko, anksčiau ar vėliau tai pasirodys, ir Rusijos žiniasklaida pradės apie tai rašyti.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(3)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: