Netikėti įvykiai. Rusija pradeda dar vieną spec. operaciją  ()

To lengvai išspręsti neįmanoma.



© Peggy_Marco (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/photos/moscow-russia-soviet-union-east-1029667/

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-09-03 Netikėti įvykiai. Rusija pradeda dar vieną spec. operaciją  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos centrinio ekonomikos ir matematikos instituto (CEMI) direktorius Albertas Bachtizinas mano, kad Rusijos Federacijoje viskas taip blogai, kad būtina atlikti „ypatingą demografinę operaciją“.

Tai jis pareiškė „Interfax“ interviu, kuris buvo paskelbtas rugpjūčio 31 d.

„Mūsų gyventojų skaičiaus mažėjimas yra katastrofiškas: per metus netenkame 500–600 tūkst. žmonių, o tai kelia grėsmę nacionaliniam saugumui, atsižvelgiant į teritorijos dydį, atsižvelgiant į tai, kad reikia daug žmonių, kurie išlaikytų ekonomikai būtinus augimo tempus“, – sakė Bachtizinas.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
4995 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

Jis pripažino, kad Rusijos Federacijos gyventojų skaičiaus didėjimo problemos lengvai išspręsti neįmanoma, todėl būtina „speciali demografinė operacija“.

CEMI direktorius neužsiminė apie karą tarp Rusijos Federacijos ir Ukrainos, dėl kurio šalis agresorė ir toliau praranda savo gyventojus vidutiniškai 1 tūkst. žmonių per dieną (įskaitant žuvusius ir sužeistuosius).

 

Užuot pasiūlęs sustabdyti karą prieš Ukrainą, Bachtizinas visų pirma išsakė „reprodukcinių nuostatų koregavimo“ ir gimstamumo Rusijos Federacijoje didinimo 40–50 % variantą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(114)
(-93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()