„Kas liks Rusijai, jei visi „paims savo“?“  ()

Kas liks Rusijai, jei visi „paims savo“?



© Valeria Nikitina (Free to use) | https://www.pexels.com/photo/clouds-over-kremlin-8698362/

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-09-04 „Kas liks Rusijai, jei visi „paims savo“?“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos rašytojos Oksanos Zabuško komentaras.

Rusija išjudino širšių lizdą. Skelbdami, kad nori susigrąžinti istorines žemes, rusai atvėrė Pandoros skrynią. Kinija, Japonija, Vokietija, Suomija, Ukraina... Kas liks Rusijai, jei visi „paims savo“?

Tačiau yra gerų naujienų – pažiūrėkime plačiau! Prasidėjus Kursko puolimui, rugpjūčio 7 d., čia rašiau, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos sukūrė nepamirštamą precedentą – dabar visi, per 500 metų prisprogusio kaimyno, gali kraustytis į savo „žemes“ ir „grąžinti tai, kas jų“, primenu:

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
4995 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

„Ne mes npradėjome šį karą su šūkiu „Grąžinti savo!“ – bet jai žodis paleistas, jau per vėlu, negalima jo atsiimti. (Apskritai su tokiais prašymais reikia būti atsargiems – Visatai nerūpi, ką savo malonumui parašei vadovėliuose, ji reaguoja paprastai: jei norėjai „savo“ – prašau, visų karo veiksmų pabaigoje tau liks vienas Maskvos žiedinis kelias ir nebus ką kaltinti: „tu pats pasakei““.

 

Taivano prezidentas Lai Ching-te pasirodė esąs pirmasis drąsuolis, kuris nusprendė peržengti šį atvertų durų slenkstį – ir rugsėjo 2 d. garsiai priminė KLR, kad  Rusijoje nyksta XIX a. buvusios Kinijos dinastinės teritorijos. Tai kodėl, jei Kinijai taip rūpi Taivanas, nepradėti nuo tų Rusijos tritotijų, kurios yra „blogiausios iš visų“? Bravo Taivanui! Plojiu jums atsistojusi– sėkmės ir tik sėkmės iš anksto! O japonai, kodėl jie tyli?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(4)
(138)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: