Rusija prisižaidė. Tokio JAV atsako dar nėra buvę (Video)  (7)

Naudoja vis sudėtingesnius metodus.


Rusų televizija RT
Rusų televizija RT
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=SiXuq9juQLs&t=14s

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-09-05 Rusija prisižaidė. Tokio JAV atsako dar nėra buvę (Video)  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV apkaltino Rusiją dėl įtakos rinkimų kampanijai JAV, naudojant internetines platformas, kuriomis skleidžiama dezinformacija tarp Amerikos rinkėjų, pranešė CNN, remdamasi neįvardytais šaltiniais.

Teigiama, kad pagrindinis kaltinimų objektas bus Rusijos televizija „Russia Today“.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
4995 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

Generalinis prokuroras Merrickas Garlandas viešai paskelbė savo pastabas Teisingumo departamento Rinkimų grėsmės darbo grupės posėdyje.

JAV teisingumo departamentas anksčiau perspėjo, kad Rusija tebėra grėsmė lapkričio 5 dieną įvyksiantiems prezidento rinkimams.

JAV generalinio prokuroro pavaduotoja Lisa Monaco praėjusį mėnesį pareiškė, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas „ir jo įgaliotiniai naudoja vis sudėtingesnius metodus savo kišimosi į rinkimus operacijose“.

 

„Jie taikosi į konkrečius demografinius rodiklius ir rinkėjus įvairiose valstijose, bandydami manipuliuoti prezidento ir Kongreso rinkimų rezultatais. Jie ketina socialinėje žiniasklaidoje paveikti svyruojančius amerikiečius, kad jie platintų pasakojimus, propaguojančius Rusijos interesus. RF stengiasi pakirsti Amerikos paramą Ukrainai. Ir ji visada prisitaiko“, – sakė Lisa Monaco.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(12)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (7)