„Jis blogiausias prezidentas istorijoje. Šio karo būti neturėjo“ (Video)  ()

Jis perspėjo: prasidės trečiasis pasaulinis karas, imkitės skubių veiksmų.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=862292176083862&set=pcb.862292206083859

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-09-05 „Jis blogiausias prezidentas istorijoje. Šio karo būti neturėjo“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Amerikos prezidentas ir Respublikonų partijos kandidatas lapkritį vyksiančiuose Baltųjų rūmų rinkimuose Donaldas Trumpas davė didelį interviu tinklalaidžių kųrėjui Lexui Fridmanui, kuriame kalbėjo įvairiomis temomis.

Interviu su 1983 m. Sovietų Sąjungoje esančiame Čkalovske gimusiu amerikiečiu informatiku L. Friedmanu, kuris Amerikoje gyvena jau tris dešimtmečius, metu D. Trumpas, be kita ko, prakalbo apie slaptą planą, kaip išspręsti karą Ukrainoje. 

Šiame interviu D. Trumpas pirmą kartą viešai prisipažino, kad 2020 metais gavo mažiau balsų nei demokratų kandidatas Joe Bidenas ir taip pralaimėjo tuos prezidento rinkimus.

„Aš surinkau milijonais balsų daugiau nei laimėjęs praėjusius rinkimus. Man pasakė, kad turiu 63 milijonus balsų ir laimėsiu. Bet aš negalėjau laimėti... Pralaimėjau per plauką ir – pažiūrėkite, kas nutiko pasauliui“, – pareiškė jis.

[EU+Kuponai] Perkamiausia Android multimedijos sistema automobiliams, planšetės, kaulais grojančios ausinės, projektoriai, auto diagnostika ir kt. (Video)
4936 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-09-14/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Lenovo Zhaoyang Tab K10(Tab M11)“ - Android 13 planšetė

2) „BlitzWolf BW-BTS8“ - kaulais grojančios belaidės ausinės

3) „iMars 2 DIN“ - perkamiausia Android multimedijos sistema automobiliams

4) „Proscenic P13“ - 120AW, 35kPa belaidis dulkių siurblys

5) „Blitzwolf BW-V3Max“ - Android projektorius

6) „LAUNCH 2024 Elite CR529“ - automobilio diagnostikos įrenginys

Išsamiau

Kalbėdamas apie karą Ukrainoje, jis pabrėžė, kad mano esantis pajėgus užbaigti tą karą, jei taps prezidentu, palygindamas jį su kadenciją baigiančiu prezidentu J. Bidenu ir dabartine Demokratų partijos oponente Kamala Harris.

„Tas karas niekada neturėjo įvykti. J. Bidenas yra blogiausias prezidentas mūsų šalies istorijoje, o ji tikriausiai dar blogesnė. Tačiau karas įvyko, o dabar pasiekti taikos susitarimą yra daug sunkiau nei prieš prasidedant konfliktas“, – sakė D. Trumpas ir prognozavo, kad aukų skaičius bus daug didesnis.

Tačiau jis pabrėžė, jog turi „tikslų planą“, kaip tą karą sustabdyti, ir kad palaiko puikius santykius su Ukrainos ir Rusijos prezidentais, ypač su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu.

Šiame kontekste jis perspėjo apie didelę trečiojo pasaulinio karo protrūkio galimybę ir atkreipė dėmesį, kad geriau būtų „kažką greitai padaryti šiuo klausimu“, taip pat priminė, kad jam einant prezidento pareigas karų nebuvo.

 

Paklaustas, kaip išvengti karo su Kinija XXI amžiuje, D. Trumpas atsakė, kad yra būdų, kaip tai padaryti ir kad jis turi „kažkokią idėją“ apie santykius su Kinija, tačiau dabar negali atskleisti to plano, nes tokiu atveju „jo negalima bus efektyviai panaudoti“.

Pažymėdamas, kad lapkritį vyksiančių JAV prezidento rinkimų baigtis gali būti neaiški, D. Trumpas sakė netikintis, kad lenktynės dėl prezidento posto bus „apylygės“.

„Nežinau, kaip žmonės gali balsuoti už žmogų, kuris sugriovė mūsų šalį, už infliaciją ir už blogą ekonomiką. Tačiau blogiausia yra tai, kam jis leido įvykti prie mūsų sienų... Mes pirmaujame apklausose“, – apibendrino jis.

45 minučių trukmės interviu metu D. Trumpas kalbėjo ir kitomis temomis, įskaitant marihuaną, amerikiečių milijonierių ir predofilą Jeffrey Epsteiną, Billą ir Hillary Clintonus, religiją...

 

Šis interviu yra paskutinis iš daugelio D. Trumpo pasirodymų tarp jaunimo populiarių „YouTube“ ir influencerių laidose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(8)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()