[ŽT] Drebinanti žinia Rusijai. „Didžiausias istorijoje.“ JAV aktyvavo milžiniškus karinius pajėgumus  ()

Tikslus skaičius neatskleistas.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=nlatuae8e5I

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV bendrovės „Lockheed Martin“ ir „Raytheon“ paskelbė pasirašiusios 1,3 mlrd. dolerių vertės sutartį su Gynybos departamentu dėl prieštankinių valdomų raketų „Javelin“ gamybos. Pagal vertę tai didžiausias kada nors atliktas atskiras užsakymas šiai amunicijai. Tikslus užsakytų raketų ir paleidimo įrenginių skaičius nebuvo atskleistas.

[EU+Kuponai] Smūgiams atsparios išorinės baterijos, Android vaizdo projektoriai, jump starteriai, el. dviračiai, kolonėlės ir kt. (Video)
3770 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Bakeey“ - 36000 mAh išorinė baterija, atspari smūgiams, įkraunama ir nuo saulės

2) „BlitzWolf BW-V8“ - FHD,  Android 11 vaizdo projektorius

3) „BlitzWolf“ - jump starteris su oro kompresoriumi

4) „DUOTTS C29“ - Technologijos.lt išbandytas aukščiausios klasės el. dviratis: iki 50km/h, 100km, 750W, superinė kokybė ir važiavimo malonumas

5) „BlitzWolf BW-WA3 Pro“ - labai perkama 120W belaidė kolonėlė

6) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5303)

Išsamiau

Dabartinė sutartis yra 2023 metų gegužės mėnesį pasirašytos sutarties priedas. Būtent tada bendrovė „Javelin Joint Venture“, kurios akcijų turi abi pradžioje paminėtos įmonės, pradėjo gamybos pajėgumų didinimo procesą. Tai susiję su vykstančiu karu Ukrainoje ir amerikiečių tiekimu šių raketų Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, taip pat su poreikiu papildyti amerikiečių šių prieštankinių agentų atsargas. Iškart po Rusijos agresijos amerikiečiai perdavė ginklus Ukrainai iš savo atsargų, kurias dabar turi papildyti.

 

Dėl gamybos pajėgumų plėtros programos „Javelin Joint Venture“ iki 2026 m. pabaigos galės pagaminti 3960 raketų per metus. JAV Ukrainai perdavė mažiausiai 4 tūkst. „Javelin“, kurie buvo labai veiksmingi kovojant su Rusijos šarvuočiais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(0)
(62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()