[ŽT] „Aš nebedalyvausiu.“ Trumpas persigalvojo  (1)

Trumpui užteko.



© Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Donald_Trump_in_July_2024#/media/File:Donald_Trump_(53910427147).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JAV prezidentas ir respublikonų partijos kandidatas artėjančiuose prezidento rinkimuose Donaldas Trumpas pareiškė, kad daugiau nedalyvaus jokiuose debatuose su jo oponente Kamala Harris.

Pastaruosius debatus žiniasklaidos ir kai kurių apklausų teigimų laimėjo Harris. Anksčiau Trumpas debatuose sutriuškino dabartinį prezidentą Joe Bideną, kuris atrodė pasimetęs ir išsiblaškęs. Trumpas atrodė pasiruošęs debatams su Bidenu, bet daug aštresnė Harris turėjo visus atsakymus.

[EU+Kuponai] Mažiausios kainos šiais metais! Žaidimų kėdės su masažo funkcija, išmanieji laikrodžiai, PC, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
4093 2

Specialus rinkinukas

Mažiausios kainos šiais metais

Kuponai

Galioja iki 2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

2) „BlitzWolf BW-V5“ - 1080P vaizdo projektorius

3) „Ninkear A16 Pro“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Win 11 OS

4) „BlitzWolf BW-AT4“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis

5) „MUDIRO EW-S03“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

6) „Uperfect Δ / Delta“ - sulankstomas dvigubas monitorius

Išsamiau

Savo socialiniame tinkle „Truth Social“ Trumpas paskelbė, kad daugiau debatų nebus. Dar daugiau – jo nuomone, pastaruosius debatus jis laimėjo. Trumpo nuomone, Harris tai žino, nes būtent ji paprašė atsakomojo susitikimo.

„Kai profesionalus kovotojas pralaimi kovą, pirmieji žodžiai iš jo lūpų yra: „NORIU ATSAKOMOJO MAČO“. Apklausos aiškiai rodo, kad antradienio vakarą laimėjau debatus prieš Kamalą Harris, demokratų radikaliųjų kairiųjų kandidatę, ir ji iškart paragino surengti antruosius debatus“, sakė Trumpas. Jis pakartojo savo kaltinimus Joe Bidenui ir Harris dėl imigracijos, infliacijos ir kitų problemų.

 

„Kamala turėtų skirti dėmesio tam, ką ji turėjo nuveikti per pastarąjį beveik keturių metų laikotarpį. Trečiųjų debatų nebus!“, pabrėžė Trumpas. Taip jis, regis, bando pasakyti, kad Harris ir Bideną laiko tuo pačiu kandidatu – Harris prašė antrųjų, o ne trečiųjų debatų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(8)
(-8)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: