Putinas atviras: „Tai reikš didelį karą“  (4)

„Ar NATO šalys turėtų tiesiogiai dalyvauti konflikte, ar ne.“


Ukrainos ir NATO vėliavos
Ukrainos ir NATO vėliavos
© NATO (Atvira licencija) | https://www.nato.int/cps/ru/natohq/topics_192648.htm

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesioginis Vakarų šalių dalyvavimas konflikte Ukrainoje keičia jo esmę ir Rusija bus priversta priimti sprendimus, atsižvelgdama į tokiu būdu sukurtas grėsmes, vakar pareiškė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

„Tai reikš, kad NATO šalys, JAV ir Europos šalys kariauja su Rusija. Ir jei taip atsitiks, tuomet, atsižvelgdami į pasikeitusį konflikto pobūdį, priimsime atitinkamus sprendimus“, – sakė V. Putinas, pranešė TASS.

[EU+Kuponai] Mažiausios kainos šiais metais! Žaidimų kėdės su masažo funkcija, išmanieji laikrodžiai, PC, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
4093 2

Specialus rinkinukas

Mažiausios kainos šiais metais

Kuponai

Galioja iki 2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

2) „BlitzWolf BW-V5“ - 1080P vaizdo projektorius

3) „Ninkear A16 Pro“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Win 11 OS

4) „BlitzWolf BW-AT4“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis

5) „MUDIRO EW-S03“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

6) „Uperfect Δ / Delta“ - sulankstomas dvigubas monitorius

Išsamiau

V. Putinas atkreipė dėmesį, kad NATO šalys diskutuoja ne tik apie galimybę Ukrainos kariuomenei panaudoti kitokio nuotolio raketas, bet ir apie tiesioginį dalyvavimą kare.

Tik NATO kariškiai gali valdyti šių raketų sistemų skrydžius. Tai įmanoma tik pasitelkus palydovinę žvalgybą, kurios Ukraina neturi. Esmė ta, ar NATO šalys turėtų tiesiogiai dalyvauti konflikte, ar ne“, – sakė V. Putinas.

Jis pareiškė, kad Vakarai jau dalyvauja atakose Rusijos teritorijoje naudojant bepiločius orlaivius ir kitas Ukrainos pasitelktas priemones.

 

„Tačiau kalbant apie vakarietiškos gamybos didelio tikslumo ilgo nuotolio ginklų panaudojimą, tai visai kitas dalykas“, – sakė Rusijos prezidentas.

Anksčiau pasaulio žiniasklaida skelbė, kad JAV prezidentas Josephas Bidenas patiria didelį respublikonų ir demokratų spaudimą sušvelninti apribojimus, nurodančius kaip Ukraina gali panaudoti JAV teikiamus ginklus kare prieš Rusiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(10)
(-9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)