[ŽT] Jie nieko nebijo. „Pajudėjo tūkstančiai“ (Video)  ()

Patariama atsižvelgti.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Stop kadras) | https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/videos/1269392230722607

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiai dienai į Umanę jau atvyko per 14 tūkstančių piligrimų iš chasidų bendruomenės, kurie ketina dalyvauti Roš ha-šana (švenčiama 2 dienas iš eilės per jaunaties periodą rudenį, rudenį) iškilmėse. Tai pranešė Jungtinė Ukrainos žydų bendruomenė.

Kiekvienas piligrimas, atvykęs į miestą, yra privalomai tikrinamas specialiuose teisėsaugos institucijų organizuojamuose kontrolės punktuose. Dėl didžiulio piligrimų antplūdžio į Umanę, esančią Čerkasų regione, buvo įvestas specialus režimas tiek atvykimui, tiek judėjimui mieste.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
6136 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Anksčiau Ukrainos užsienio reikalų ministerija primygtinai ragino chasidus susilaikyti nuo kelionių į Umanę dėl vykstančios Rusijos karinės agresijos. Jei piligrimai vis dėlto nuspręstų atvykti, jiems patariama atsižvelgti į šiuo metu galiojančius apribojimus dėl karo padėties, taip pat į galimus sunkumus, kurie gali kilti viešnagės metu.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(1)
(8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: