„Ir staiga žemesnis rangas, vadinamas Lukašenka, kelia galvą.“ Putinui trūko kantrybė  ()

Šiandien Kinija yra Rusijos šeimininkė, o Rusija – Baltarusijos.


A. Lukašenka ir V. Putinas
A. Lukašenka ir V. Putinas
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_%26_Alexander_Lukashenko_in_Ufa,_8_July_2015.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tinklaraštininkas ir šou vedėjas Denisas Dudinskis, ne kartą lankęsis kare kaip reporteris, leidiniui „Salidarnasc“ pasakojo, kodėl A. Lukašenka supykdė V. Putiną:

„Atrodė aišku, kas siunčia „Shahed“ į Baltarusiją, bet valstybinė propaganda nukreipė strėles į Ukrainą...“

„Pasitaiko, kad dronas-savižudis atskrenda netyčia – tiek iš Rusijos teritorijos, tiek iš Ukrainos. Tačiau Ukrainos kariškiai man pasakė, kad jei įjungsime elektroninio karo sistemas, esančias prie jos šiaurinės sienos, Rusijos dronai tuoj pat kris į Ukrainos teritoriją. Bet kam ukrainiečiams to reikia?

[Kuponas+Vokietija] Atlaiko 200 kg! Didžiulės SUP irklentės už rekordinę kainą - ribotas kiekis (Video)
5497 5

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Atsiprašau už tokį palyginimą, bet kaip man sakė ukrainiečiai: „Baltarusija yra kaip dronų sąvartynas: mes duodame signalą ir nukreipiame juos ten. Tegul jie ten skrenda, o baltarusiai kelia savo naikintuvus ir patys susitvarko“.

A. Lukašenka pradėjo flirtuoti su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis: jis sako, mes patrauksime savo kariuomenę nuo sienos, ir jūs padarykite taip pat. Už V. Putino nugaros jis ima laisvai elgtis.

Ir dar vienas dalykas, kuris, kaip suprantu, supykdė V. Putiną. Kai baltarusiai Bresto srityje vykdė mokomąsias pratybas su Kinijos specialiosiomis pajėgomis. Kinija, žinoma, arba už pinigus, arba už porą tonų kalio trąšų. O A. Lukašenkai tai yra propagandinis žingsnis: jis sako, žiūrėk, aš ir Kinija esame vienoje tranšėjoje, mes esame pasaulinė galia. 

 

Tačiau šiandien Kinija yra Rusijos šeimininkė, o Rusija – Baltarusijos šeimininkė.

Ir staiga žemesnis rangas, vadinamas A. Lukašenka, per V. Putino galvą derasi dėl kokių nors karinių veiksmų su Kinija!  Ar jūs neišprotėjote, pone drauge A. Lukašenka?

 

Ir po šių dviejų įvykių – atskirų derybų su Ukraina ir mokymų su Kinijos specialiosiomis pajėgomis – V. Putinui nebeužteko kantrybės. Ir kviečia ant kilimo, ant kilimo, ant kilimo - jie negali bendrauti telefonu. Tiksliau į bunkerį.

Akivaizdu, kad V. Putinas nuolat kažko reikalauja iš A. Lukašenkos. Galbūt jis jaučia, kad pamažu artėja didelė Rusijos ekonomikos krizė, o Baltarusijos ekonomika ją pasivys. Jie supranta, kad dabar yra toje pačioje valtyje. O kas iššoks, o kas kiek vėliau nuskęs – neaišku. Nes valtyje jau ne skylė, o daug skylių, ir pro jas jau trykšta vanduo.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(3)
(5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()