„Bando atsipirkti milijonu kiaušinių“  ()

Jis bando atsipirkti milijonu kiaušinių.


A. Lukašenka
A. Lukašenka
© Serge Serebro, Vitebsk Popular News, CC BY-SA 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alexander_Lukashenko_President_of_Belarus.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tinklaraštininkas ir šou vedėjas Denisas Dudinskis, ne kartą lankęsis kare kaip reporteris, „Salidarnasc“ pasakojo, kodėl A. Lukašenka supykdė V. Putiną:

„A. Lukašenka supranta: kai tik pirmasis baltarusių karys kirs sieną su Ukraina, visa tarptautinė lavina (net ne karinė, o diplomatinė) perbrauks Baltarusiją dideliu raudonu kryžiumi.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
3286 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Dabar V. Putinas reikalauja, A. Lukašenka atsisako. Jis bando atsipirkti milijonu kiaušinių ir Ukrainoje sužeistų rusų karių gydymu. Jis priešinasi kaip gali.

Bet. Baltarusija yra JT narė ir privalo pasirašyti bei sutikti su visomis organizacijos konvencijomis ir sprendimais. Viena iš konvencijų apibrėžia šalį kaip agresorę, jei ji suteikia savo teritoriją kitai šaliai, kad užpultų trečiąją.“

 

O kam tai trukdė per pastaruosius 2,5 metų?

„Pagal oficialius JT dokumentus, Baltarusija yra agresorė (ne bendraagresorė!) Ir būtų daug sąžiningiau, jei A. Lukašenka išeitų ir pasakytų: „Taip, mes esame agresoriai šiame kare. Meskit į mus pomidorus“.

Kartu akivaizdu, kad Rusijos ir Baltarusijos santykiai šiandien yra labai įtempti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(9)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()