„Atskrido net ne juoda gulbė. Atskrido drakonas.“ Jau rašo iš fronto  ()

Jis viešai spjovė.



© Max Avans (Free to use) | https://www.pexels.com/photo/people-walking-on-street-between-tall-buildings-5057626/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ultrapatriotų gretose vyrauja dekadentiškos nuotaikos dėl naujo Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo, paskelbusio kraujo kerštą senatoriui ir dviem Valstybės Dūmos deputatams, pareiškimo..

Z karo korespondentas Maksimas Kalašnikovas tai, kas vyksta, pavadino „juodąja gulbe“ ir pranašavo ūmią šalies krizę. Tai jis paskelbė savo „YouTube“ tinklaraštyje, praneša Dialog.UA .

Per didelio masto verslo susirėmimą R. Kadyrovas netikėtai apkaltino Dagestano ir Ingušijos elitą pasikėsinimu į jo gyvybę ir paskelbė kraujo kerštą dviem Valstybės Dūmos deputatams, taip pat Kremliui artimam senatoriui Suleimanui Kerimovui.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10820 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Čečėnijos vadovas viešai spjovė į Rusijos Federacijos Konstituciją ir įstatymus, parodydamas, kad nebepaklūsta Maskvai. Kalašnikovas įsitikinęs, kad tai, kas vyksta, yra nesėkmingo karo prieš Ukrainą rezultatas.

„Ką gi, atskrido didžiulė juoda gulbė, net ne gulbė, o drakonas... Man jau rašė iš fronto: „Kalašnikovai, mes tau sakėme, kad šita „SVO“ baigsis kažkur Šiaurės Kaukaze. Štai tau ir patvirtinimas.“ Tai jau ne juodoji gulbė, o juoda pabaisa atplasnojo, išskleidusi pragariškus sparnus. Tai iššūkis valstybės valdymo sistemai! (...) Vašingtone dabar jie niurzgia iš pasitenkinimo. Kyjive, kur laukia Rusijos Federacijos žlugimo ir neramumų Šiaurės Kaukaze, šauna šampaną. Jeu tau nepavyksta žaibiškai iškovoti pergalę, viskas nugarma į užsitęsusį karą, gauni griūties efektą stabilumą. Išlenda visos po kilimu sušluotos negyjančios žaizdos ir ligos. Šie įvykiai susiliejo vienu metu labai sunkaus, pavojingo karo metu, kai fronte dalyvauja visa armija, kai sienos vos saugomos, kai priešas jau Kursko srityje, kai susiduriame su būtinybe (nors labai stengiamės išvengti) naujos mobilizacijos bangos. O tai jau kvepia rimta krize“, – sunerimęs sakė Z karo korespondentas.

 

 

Jis pareikalavo skubios ir griežtos Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino reakcijos.

„Kamuolys yra valstybės vadovo aikštėje... Tiesiog neįmanoma nereaguoti ir apsimesti, kad nieko neįvyko... Jei problema nebus išspręsta, Rusijos Federacijos valstybinės valdžios valdžia nukentės. tik šalies viduje, bet ir tarptautinėje arenoje, ten nėra aklų... Labai pavojinga. Viskas įgauna pagreitį, bijau, kad tai ne vienintelė juodoji gulbė – atėjo bėda, atidarykit vartus. Bloga nuojauta“, – skundėsi Kalašnikovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(4)
(80)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: