„Didžiausia operacija istorijoje“. Nori grąžinti 200 metų senumo įstatymą  ()

„Aš išvaduosiu Ameriką“.


JAV–Meksikos pasienio siena
JAV–Meksikos pasienio siena
© Amyyfory, CC BY-SA 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:U.S_-_Mexico_Border_Wall.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rinkimų diena Amerikoje bus išsivadavimo diena, aš išgelbėsiu imigrantų užkariautus ir okupuotus miestus!“, – sakė Donaldas Trumpas per mitingą Kolorado valstijoje.

Respublikonų partijos kandidatas tvirtino, kad jei laimėtų prezidento rinkimus, jis pasinaudotų XVIII amžiaus pabaigos įstatymu, kad deportuotų iš šalies visus nelegalius imigrantus ir gaujų narius.

„Esame okupuoti“, –  sakė politikas.

Donaldas Trumpas penktadienį pasirodė mitinge Auroros mieste, Denverio priemiestyje, kur Venesuelos gauja tariamai „užvaldė“ daugiabučius. Nors vietos pareigūnai, įskaitant respublikonų merą, neigia, kad pastatus kontroliuoja gaujos, Trumpas pakartojo savo pasakojimą apie miestą ir šalį, kurią, jo manymu, užima nelegalūs imigrantai ir nusikaltėliai.

[Kuponas+Vokietija] Atlaiko 200 kg! Didžiulės SUP irklentės už rekordinę kainą - ribotas kiekis (Video)
8957 6

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Esame okupuoti nusikalstamų jėgų, tai yra okupuota valstybė, kuri neleidžia mūsų teisėsaugos specialistams dirbti to darbo, kurio jie taip nori“, – sakė respublikonų kandidatas.

„Prisiekiu šiandien, kad 2024 m. lapkričio 5 d. (rinkimų diena) bus Amerikos išvadavimo diena. Išgelbėsiu Aurorą ir kiekvieną miestą, kuris buvo užpultas ir užkariautas“, – pridūrė jis, stovėdamas prieš plakatus su šūkiais „deportuokite nelegalus dabar“.

Jis sakė, kad pasinaudos 1798 m. Alien Enemies Act įstatymu (vienas iš keturių Alien and Sedition Acts įstatymų), kad „išardytų kiekvieną imigrantų nusikalstamą tinklą Amerikos žemėje“ ir sieks mirties bausmės kiekvienam imigrantui, nuteistam už JAV piliečio nužudymą. Jis paskelbė, kad elitiniai tarnybų ir kariuomenės daliniai dalyvaus „didžiausioje deportacijos operacijoje Amerikos istorijoje“.

 

Įstatymas, apie kurį kalbėjo Trumpas, leidžia deportuoti migrantus iš šalių, su kuriomis kariauja Jungtinės Valstijos, ir paskutinį kartą buvo panaudotas per Antrąjį pasaulinį karą, siekiant išsiųsti iš šalies japonus, vokiečius ir italus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(4)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()