„Duosiu rusams koordinates... mėtyti bombas ir naikinti Lietuvą.“ Internautai pašėlo  ()

Baigėsi pirmasis Seimo rinkimų turas. Ne visi džiaugiasi rezultatais.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© recraft.ai (Free Tier Assets) | https://www.recraft.ai

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lrytas.lt korespondentas Vygandas Trainys savo „Facebook“ paskyroje rašo apie pirmąjį Seimo rinkimų turą ir tai, ką Lietuvos žmonės išrinko.

„Sunku įsivaizduoti, kaip galima būtu sudaryti koaliciją su tuo, kuris trimitavo, kad duos Rusijos okupantams koordinates, kad jie galėtų sprogdinti jo politinių oponentų namus. Tegul tai buvo „tik“ žodžiai, bet jie liudija akivaizdų polinkį kolaboruoti su priešu, prisidėti prie Lietuvos naikinimo, mėtant bombas ir raketas.

Dar pridėjus Rusijai parankių R. Žemaitaičio tiradų srautus, klaidinimus, dezinformaciją, įžūlumo ir chamiškumo protrūkius, turgaus lygio gandų skleidimą, degradavusią „argumentaciją“ apie pagalbą Ukrainai bei daugelį kitų koktumo jausmą sukeliančių dalykų, vaizdas susidaro išties nekoks.

[Pasaulinė premjera] EU+Kuponas. Nuostabios kainos el. paspirtukas: 500W, iki 80 km, NFC ir kt. (Video, „Ausom GX1“)
6629 4

Pasaulinė premjera

Specialus kuponas

Galioja iki 2024-10-10

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Puikių savybių modelis

Išsamiau

Tai, kad už „Nemumo aušrą“ (parinktas pavadinimas su paleckininkų „Teisingumo aušra“ ar sovietinio himno žodžiais apie „komunizmo aušrą“, žinoma nesusijęs, ką jūs, tai visiškas atsitiktinumas ) balsavo nemaža rinkėjų dalis, liudija, kaip nusivylę valdžia žmonės, netikrindami faktų, patikėdami primityvumu iš tolo blizgančiais žemaitaitiškais „perlais“, yra lengvai linkę mestis nuo vieno „mesijo“ prie kito.

 

Tačiau kitos į Seimą patekusios partijos ir politikai turi jausti atsakomybę, pagaliau susimąstyti apie savo reputaciją, kaip jie atrodys, sėdėdami prie valdžios stalo kartu su šiuo veikėju, o tuo pačiu – ir jo vadovaujama politine jėga“, – rašo Trainys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(35)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()