Akibrokštas iš ES šalies. „Atsiprašau Rusijos“ (Video)  ()

„Karas ateina iš Vakarų, o laisvė ir taika – iš Rytų“, – sakė europarlamentaras Lubošas Blaha.



© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_%282017-07-08%29_02.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Slovakijos ministro pirmininko Roberto Fico partijos deputatas, palaikantis Kremlių, nuvyko į Maskvą, kur atsiprašė Rusijos žmonių už „visas neapykantą keliančias ir karingas Europos Parlamento rezoliucijas“.

Sekmadienį, spalio 13 d., Maskvoje lankėsi slovakų europarlamentaras Lubošasas Blaha iš ministro pirmininko Roberto Fico partijos SMER. Politikas paskelbė įrašą, kuriame gyrė Vladimiro Putino valstybę iš pačios Rusijos sostinės širdies.

„Štai Raudonojoje aikštėje prieš metus įrašiau vaizdo įrašą, kuriame sakiau, kad Rusija yra graži, protinga ir nuostabi. Niekas nepasikeitė.“

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
7634 4

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Lubošasas Blaha pareiškė, kad Kremliuje pasirodė kaip „Rusijos draugas“ ir kreipėsi į ES ir NATO šalis prašydamas „nutraukti neapykantą“ Maskvai.

 

„Nebegaliu žiūrėti, kaip Vakaruose auga rusofobija“, – sakė jis.

Parlamentaras atsiprašė Rusijos žmonių „už visą karą, neapykantą kurstančias ir tiesiogine prasme fašistines rezoliucijas“, kurios buvo priimtos Europos Parlamente nuo 2022 metų vasario 24 dienos invazijos.

 

„Mes esame slavai ir jie niekada neprivers mūsų neapkęsti rusų“, – pridūrė jis. 

„Nesutinku siųsti ginklų į Ukrainą, nesutinku su sankcijomis Rusijai, nesutinku su konflikto eskalavimu, todėl „Pergalė bus mūsų!“, – įrašą užbaigė Blaha.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(13)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()