„Padidėjo 1200 kartų. Daugiau nei 1,06 mln. Dar nieko panašaus nesame patyrę“  ()

Sukėlė stulbinamą augimą.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© recraft.ai (Free Tier Assets) | https://www.recraft.ai

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paskelbus, kad šių metų Nobelio literatūros premija skirta rašytojai Han Kang, per kelias dienas jos gimtojoje Pietų Korėjoje parduota daugiau kaip milijonas autorės knygų. Apdovanojimas sukėlė stulbinamą pardavimų augimą, trečiadienį pranešė trys dideli knygynų tinklai.

Nuo tada, kai praėjusį ketvirtadienį buvo paskelbta, kam atitenka prestižinė premija, Pietų Korėjos knygų tinklai ir internetinės parduotuvės „Kyobo“, „Aladin“ bei „Yes24“, jų pačių duomenimis, pardavė 1,06 mln. popierinių ir elektroninių autorės knygų. „Han Kang knygos parduodamos geriau nei kada nors anksčiau. Nieko panašaus dar nesame patyrę‘“, – sakė knygynų tinklo „Kyobo“ atstovas.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
10711 5

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Internetinė knygų parduotuvė „Aladin“ savo ruožtu pareiškė, kad po premijos skyrimo Han Kang ne tik 1 200 kartų, lyginant su tuo pačiu praėjusių mėtų laikotarpiu, išaugo jos knygų pardavimai, bet smarkiai pakilo ir visos pietų korėjiečių literatūros pardavimai.

 

Han Kang tapo pirmąja Azijos rašytoja moterimi, kuriai skirta Nobelio literatūros premija. Ji pagerbta už savo „intensyvią poetinę prozą, nagrinėjančią istorines traumas ir atskleidžiančią žmogaus gyvenimo trapumą“, praėjusį ketvirtadienį Stokholme pranešė Švedijos akademija.

Tarptautiniu mastu Ham Kang išgarsino jos romanas „Vegetarė“, už kurį rašytojai 2016 m. skirta prestižinė Bookerio premija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ELTA
ELTA
Autoriai: Rasa Strimaitytė
(7)
(4)
(3)
Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama

Komentarai ()