„Kamera jau parodė.“ Štai ir naujas prezidentas  ()

„Reikia priprasti, kad teks gyventi be manęs.“



© Centre for Eastern Studies (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=I3nJxEwA5hA

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neišvengiamai ateis laikas, kai senstantis, sergantis ir vis silpnesnis diktatorius paliks politinę sceną. Analitikas Sergejus Čalyj įsitikinęs, kad Maskva Aliaksandrą Lukašenką pakeis administracijos vadovu Dmitrijumi Krutojumi, anksčiau ėjusiu Baltarusijos ambasadoriaus pareigas Rusijoje.

Žurnalistai atkreipė dėmesį, kad tiek pats Lukašenka, tiek Baltarusijos režimo žiniasklaida aiškiai pradėjo propagandinį pasirengimą valdžios pasikeitimui. Tai liudija daugybė diktatoriaus pasisakymų ir transliuojama medžiaga per Baltarusijos televiziją.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
7634 4

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

„Reikia priprasti, kad teks gyventi be manęs ir prisitaikyti, kai ateis naujas žmogus“, – viename iš savo pasisakymų kalbėjo diktatorius, tuo metu kamera rodė Krutojų stambiu planu. Anksčiau A. Lukašenka sakydavo, kad „jį galėtų pakeisti bet kuris asmuo iš jo aplinkos“. Dabar Krutojus buvo konkrečiai įvardintas.

Prieš savaitę lankydamasis Pinsko srities valstybiniame ūkyje „Porochovskis“ Lukašenka jį lydintiems pareigūnams „paaiškino“, kad „reikia sutvarkyti šalį tam, kuris ateis po mūsų“. „Kad jis žinotų, ką daryti toliau, Dmitrijau Nikolajevičiau“, – sakė jis šalia stovinčiam Krutojui.

 

Kitas Baltarusijos žiniose rodytas reportažas, skirtas Mokytojo dienos minėjimui baltarusių kalba, daugiau nei pusė laiko buvo skirta išsamiam Krutojaus biografijos ir pasiekimų pristatymui. Pasak Čalyj, šie signalai yra akivaizdūs.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(12)
(-10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: