Gizos piramidės viršūnėje. Parasparnio pilotas pastebėjo kažką keisto... (Video)  ()

Skrisdamas virš Didžiosios Gizos piramidės parasparnio pilotą nustebino neįprastas vaizdas.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© recraft.ai (Free Tier Assets) | https://www.recraft.ai

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Piramidės viršuje stovėjo... šuo. Nuotraukos ir vaizdo įrašas iš skrydžio virš Cheopso piramidės sukėlė įvairių reakcijų internete, taip pat buvo nuorodų į dievą Anubį.

Pamatyti šiuos pastatus iš paukščio skrydžio – daugelio žmonių svajonė, nes Gizos piramidės yra įspūdingiausias ir geriausiai žinomas piramidžių kompleksas pasaulyje. Be to, netoliese yra Didysis Sfinksas.

Norėdamas pamatyti šį kerintį vaizdą vyras parasparniu leidosi į kelionę virš piramidžių ir skrisdamas virš Didžiosios Gizos piramidės – Cheopso piramidės, pamatė tai, kas jį visiškai nustebino.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
2390 3

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

Vaizdo įrašą įrašė „Instagram“ vartotojas @alexlang14, kuris teigė jį įrašęs skrisdamas parasparniu spalio 14 d. 

Skrydžio metu parasparnio pilotas staiga pastebėjo kažką stebinančio – po kurio laiko suprato, kad pačioje Cheopso piramidės viršūnėje yra... šuo. 

„Jis užkopė iki pat piramidės viršūnės. Jis lojo ant paukščių“, – sakė parasparnio pilotas. 

 

Vaizdo įraše matyti, kaip ant aukščiausios senovės paminklo vaikšto šviesus šuo.

Daug kas juokavo, kad vyras susidūrė su dievu Anubiu (egiptiečių mitologijoje – dievas šakalo galva, siejamas su mumifikacija ir pomirtiniu gyvenimu). Dėl to šuo buvo pramintas „Anubio šuniuku“.

Daugelis žmonių taip pat nerimavo dėl šuns saugumo. Tačiau paaiškėjo, kad šuo čia gyvena, o „ekspedicijos“ į piramidžių viršūnes jam yra kasdienybė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(3)
(81)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: