„Bijome, kad nenugarmėtume...“ (Video)  ()

Masiškai kreipiasi į Putiną.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mes bijome eiti į tualetą, bijome, kad nenugarmėtume kartu su tualetu...“

Vieno Rusijos Volgogrado bendrabučio gyventojai masiškai kreipiasi į Putiną ir regiono vadovą su skundais dėl sąlygų, kuriomis jie turi gyventi bendrabutyje Bystrova gatvėje 84.

Kiekvieną kartą eidami į tualetą ar vonią bijome, kad ant mūsų nenukristų plokštė. <...> Vamzdžiai visiškai netinkami. Čia gyvena nėščios moterys, vaikai, pensininkai. Baisu. Raginame atkreipti dėmesį. Tokia mūsų padėtis!“, – reikalauja gyventojai.

Pasak bendrabučio gyventojų, pastatas avariniu pripažintas dar 2021 m. Gyventojai visą tą laiką laukia eilėje dėl persikėlimo ir toliau gyvena tokiomis sąlygomis.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
2389 3

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

2024 m. kovo 12 d. Volgogrado centrinės apygardos teismo sprendimas įpareigoja bendrabučio gyventojus perkelti iki 2024 m. gruodžio 31 d. Kaip manote, ar jiems bus leista džiaugtis nauju būstu, ar ne?

 

Vaizdo įrašą savo X paskyroje skelbia buvęs Ukrainos Vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Heraščenka.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(1)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: