[ŽT] „Esu išprotėjęs. Smogsiu tiesiai į prakeiktos Maskvos centrą“  ()

Rusijos prezidentas žino.



© kremlin (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=0TQsnm6vo4c&t=237s

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-10-22 [ŽT] „Esu išprotėjęs. Smogsiu tiesiai į prakeiktos Maskvos centrą“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV respublikonų partijos kandidatas į prezidentus Donaldas Trumpas pareiškė, kad jis grasino Putinui smogti Maskvos centrui, jei jis nenustos „persekioti“ Ukrainos.

„Aš pasakiau: „Vladimirai, jei tu persekiosi Ukrainą, aš tau taip smogsiu, kad net nepatikėsi. Aš smogsiu tiesiai į prakeiktos Maskvos centrą. Aš pasakiau: „Mes esame draugai. Nenoriu to daryti, bet neturiu kito pasirinkimo““, – interviu „The Wall Street“ žurnalui sakė Trumpas.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2279 4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Pasak jo, Putinas atsakė „jokiu būdu“, kuris galėjo reikšti „jokiu būdu“ arba „negali būti“. Tačiau, anot D. Trumpo, jis dar kartą perspėjo Rusijos prezidentą: „Tau labai skaudės, o aš tuos [prakeiktus] kupolus tau nuo galvos nuimsiu“.

 

Trumpas nepatikslino, kada ir kokiomis aplinkybėmis įvyko šis pokalbis. Kartu jis dar kartą pažymėjo, kad jo ir Putino santykiai buvo puikūs. Rusijos prezidentas „žino, kad esu išprotėjęs“, pabrėžė Trumpas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(6)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: