„Jie imasi desperatiškų veiksmų.“ Rusai patyrė milžiniškų nuostolių. „Tai jau nevilties ženklas“  ()

Dramatiškas žingsnis.


Asociatyvus stop kadras
Asociatyvus stop kadras
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=kBXPEhE2HP4

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Rusija iš tiesų bus priversta kreiptis į Šiaurės Korėją žmogiškųjų resursų, tai bus jos desperacijos, o ne stiprybės ženklas.

Tai pareiškė Jungtinių Valstijų nacionalinio saugumo tarybos atstovas spaudai Seanas Savettas, praneša „Voice of America“.

„Negalime patvirtinti, ar šie pranešimai yra tikslūs, bet jei taip, tai reikštų pavojingą Rusijos karo prieš Ukrainą raidą“, – sakė S. Savettas.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
1938 4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Pasak jo, jei Šiaurės Korėja prisijungs prie Rusijos, Jungtinės Valstijos konsultuosis su savo sąjungininkais ir partneriais dėl „tokio dramatiško žingsnio“ pasekmių.

Nacionalinio saugumo taryba taip pat sakė, kad toks žingsnis taip pat „parodytų didėjančią Rusijos neviltį, nes ji ir toliau patiria nepaprastų nuostolių mūšio lauke savo žiauriame kare prieš Ukrainą“.

 

„Jei Rusija iš tiesų bus priversta kreiptis į Šiaurės Korėją dėl gyvosios jėgos, tai bus Kremliaus nevilties, o ne stiprybės ženklas“, – pareiškė Savettas.

Tuo tarpu vis daugiau įrodymų apie plečiamą Šiaurės Korėjos ir Rusijos karinę partnerystę kelia naują susirūpinimą Vašingtone, kur pareigūnai supranta, kad Maskva ryžtingai, bet desperatiškai stengiasi paspartinti savo karą prieš Ukrainą, rašo apžvalgininkai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()