[ŽT] „Jis paleido balistines raketas į Ukrainą.“ Žvalgyba surado Šiaurės Korėjos agentą  ()

Nustatė tapatybę.


Šiaurės Korėjos vėliava
Šiaurės Korėjos vėliava
© Chickenonline Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/illustrations/north-korea-dprk-korea-juche-asia-1151137/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėjos žvalgyba teigia nustačiusi Šiaurės Korėjos raketų inžinieriaus, dalyvavusio paleidžiant balistines raketas į Ukrainą, tapatybę. Apie tai pranešė NHK World Japan.

Pietų Korėjos žvalgyba šį pranešimą paskelbė spalio 18 d. Pareiškime sakoma, kad šis specialistas tikriausiai yra tas pats asmuo, kuris praėjusiais metais lydėjo Šiaurės Korėjos diktatorių Kim Jong Uną per šaudmenų gamyklos patikrinimą.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
2094 2

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

Žvalgyba išanalizavo nuotrauką, kuri tikriausiai buvo padaryta netoli Donecko srities.

 

Pietų Korėjos žvalgyba pranešė, kad veido atpažinimo technologija leidžia su daugiau nei 80 proc. tikimybe teigti, kad nuotraukoje esantis asmuo yra tas pats inžinierius, kuris pernai rugpjūtį lydėjo Kim Jong Uną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(9)
(74)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()