„Kainos kils absoliučiai viskam. Staigus smūgis“  ()

Parduotuvės ruošiasi smūgiui.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Brateevsky (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:DNS_shop_in_Brateyevo,_Moscow,_Russia_(31.07.2022).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parduotuvės ruošiasi staigiam smūgiui iki Naujųjų metų pakelti elektronikos kainas 10-15 proc., laikraščiui „Izvestija“ sakė šaltinis viename iš įrangos importuotojų, praneša „The Moscow Times“.

Tarp kainų didinimo priežasčių šaltinis nurodė rublio kritimą dolerio atžvilgiu, užsienio bankų atsisakymą atlikti mokėjimus iš Rusijos ir logistikos grandinių apsunkinimą. Pasak jo, platintojai jau įsigijo pirmąsias produktų partijas padidintomis kainomis ir planuoja jas pristatyti į šalį iki priešnaujametinių išpardavimų pradžios.

[Vokietija] Bent 2 kartus pigiau nei Lietuvoje elektrinis poliruoklis - 980W galia, 6 režimai ir vaškavimo galimybės
2415 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

„Matome, kad augimas yra. Daugelis elektronikos ir buitinės technikos gamintojų jau paskelbė apie kainų padidinimą iki 15 proc. <...> Darome prielaidą, kad kainos kils absoliučiai viskam. Nuo telefonų ir nešiojamųjų kompiuterių iki buitinės technikos“, – patvirtino bendrovės „Cholodilnik“ komercijos direktorius Aleksejus Pogudalovas.

 

Bendrovė „Marvel Distribution“ pažymėjo, kad spalio mėnesį nešiojamųjų kompiuterių pirkimo kaina padidėjo 10-15 proc. Elektronika brangsta dėl sankcijų, kurios „turi kaupiamąjį poveikį“, sakė Antonas Guskovas, buitinės ir kompiuterinės technikos prekybos įmonių ir prekių gamintojų asociacijos „RATEK“ atstovas. Pasak jo, šis didėjantis spaudimas ryškiausiai pasireiškia tarpvalstybinių mokėjimų problemomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(1)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()