„Siaubingas scenarijus Putinui.“ 3 600 000 karių. Tai pakeis karo eigą  ()

Naujas ir galingas priešininkas.


Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=RJXwLzII278

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai, kad Rusija į karą Ukrainoje įtraukė Šiaurės Korėjos kariškius, gali būti rimta Vladimiro Putino klaida, teigia dienraščio „Bild“ apžvalgininkas Albertas Linkas. Visų pirma jis pranešė, kad Pietų Korėjos užsienio reikalų ministerija jau pareiškė protestą dėl tokių veiksmų ir išsikvietė Rusijos ambasadorių Seule. Pasak A. Linko, V. Putinas rizikuoja susidurti su nauju galingu priešininku – Pietų Korėja. 

„Putinui gresia baisus scenarijus: Pietų Korėja, kuri iki šiol Ukrainą rėmė tik humanitarine pagalba ir šalmais, reaguoja į Kim Jong Juno įsitraukimą į karą, ir siunčia Ukrainai ginklų. Nedidelė Pietų Korėja (tik šiek tiek didesnė už Austriją) turi vieną didžiausių kariuomenių pasaulyje – apie 3,6 mln. karių (500 000 aktyvių, 3,1 mln. rezerve)“, – pažymi Linkas. 

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Pasak jo, Pietų Korėja turi pažangią gynybos pramonę ir naudoja NATO standartus atitinkančius ginklus. Iki 2027 m. šalis planuoja tapti ketvirta pagal dydį ginklų eksportuotoja pasaulyje, nusileisdama tik Jungtinėms Valstijoms, Rusijai ir Prancūzijai. 

Jei Pietų Korėja aprūpins Ukrainą ginklais, tai turės didelės įtakos karo eigai, teigia Linkas. 

Tuo pat metu Rusijos opozicijos žurnalistas Ivanas Jakovina socialiniame tinkle „Facebook“ pareiškė, kad dabar Ukrainai svarbu prašyti Pietų Korėjos pagalbos, ypač elektronikos ir mikroschemų srityje. Ukrainos ginkluotosios pajėgos faktiškai atlieka Pietų Korėjos kariuomenės darbą, atgrasydamos Šiaurės Korėjos pajėgas. 

 

Ekspertas taip pat išreiškė nuomonę, kad Europos šalys turėtų leisti Šiaurės Korėjos karo belaisvius perkelti į Pietų Korėją, nes ten galėtų susidaryti didelis kalinių srautas. Pasak jo, padėtis kelia didžiulį nerimą: Šiaurės Korėja tapo didžiausio ginkluoto konflikto Europoje nuo Antrojo pasaulinio karo laikų šalimi. Reikia imtis radikalių priemonių, kad šis precedentas būtų sustabdytas, pridūrė Jakovina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(1)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()