„Paskutinis skrydis?“ Lukašenkai uždėjo „antkaklį“  (2)

Nebuvo atlikta kokybiška diagnostika.



© Информационное агентство БелТА (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=IAq6mO25tXM

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 22 dieną A. Lukašenka „Boeing“ lėktuvu, kuriam ilgą laiką nebuvo atlikta kokybiška diagnostika, keliauja į Kazanę, į BRICS viršūnių susitikimą, rašo baltarusių politologas Dmitrijus Bolkunecas.

Skrydis gali būti paskutinis. Sinoptikai perspėja, kad po kelių dienų orai gali smarkiai pablogėti, o grįžtant galimi dideli neramumai.

„Statistikos duomenimis lėktuvas laikomas viena saugiausių transporto rūšių. Šiuolaikiniai orlaiviai aprūpinti sudėtingomis navigacijos ir valdymo sistemomis, kad sumažintų riziką net esant turbulencijai ar blogam orui. Bet norint išlaikyti aukštą saugumo lygį, reikalinga reguliari ir kokybiška diagnostika“, – pastebi ekspertas.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Fantastiškos lazerinės graviravimo staklės (Video, „Swiitol E18 Pro“)
1

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Kaip rašė UDF, per trijų dienų vizitą Maskvoje nuo spalio 7 iki 10 d., kai Vladimiras Putinas uždėjo Aleksandrui Lukašenkai „antkaklį“, Baltarusijos vadovo lėktuvas dėl techninių problemų buvo priverstas skristi į Minską atlikti diagnostikos be „keleivio Nr. 1“.

 

Anksčiau Baltarusijos valdovas labai piktinosi, kad JAV atsisakė aptarnauti jo, kaip ir kitų diktatorių, kuriems buvo įvestos sankcijos, lėktuvą. Jis išreiškė ypatingą susirūpinimą po to, kai sudužo sraigtasparnis su Irano prezidentu Ebrahimu Raisi.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(8)
(118)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: