56 „prieš“. Tarp jų ir Gražulis. Kas nutiko EP  ()

Tai patvirtino Europos Parlamento atstovai.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=897047845941628&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Europarlamentaras Petras Gražulis antradienį balsavo prieš 35 mlrd. eurų paskolą Ukrainai, kuriai padengti bus naudojamas pelnas iš įšaldyto Rusijos turto Vakaruose, antradienį pranešė naujienų portalas „15min“.

Tai portalui patvirtino Europos Parlamento atstovai.

Anot portalo, Lietuvos europarlamentarai Virginijus Sinkevičius ir Waldemaras Tomaszewskis balsavime nedalyvavo, o Vytenis Andriukaitis, Petras Auštrevičius, Vilija Blinkevičiūtė, Rasa Juknevičienė, Andrius Kubilius, Paulius Saudargas, Aurelijus Veryga ir Dainius Žalimas balsavo už.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Parlamentas antradienį 518 balsais „už“, 56 „prieš“ ir 61 nariui susilaikius pritarė naujai makrofinansinei pagalbai, kuria siekiama padėti Ukrainai priešintis Rusijos agresijai.

Ši paskola – tai dalis Didžiojo septyneto (G7) šalių priimto paketo, dėl kurio buvo susitarta praėjusį birželį ir pagal kurį Ukrainai bus suteikta maždaug 45 mlrd. eurų finansinė parama.

 

Pagal naujai sukurtą paskolų Ukrainai bendradarbiavimo mechanizmą Kyjivas galės gauti būsimas pajamas iš Vakarų šalyse įšaldyto Rusijos centrinio banko turto.

Naujosios pagalbos lėšos bus skiriamos iki 2025 metų pabaigos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: BNS
(24)
(7)
(17)
Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama

Komentarai ()