Ukraina skelbia apie Rusijos nesėkmę. „Jiems dar kartą nepavyko“  ()

Rusijai nepavyko, skelbia Ukraina.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:BRICS_heads_of_state_and_government_at_the_2014_G20_summit_%2802%29.jpeg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusija nesugebėjo „eksportuoti“ savo požiūrio apie pasaulio tvarkos keitimą BRICS šalių viršūnių susitikimo dalyviams“, – sakė įvykį Kazanėje atidžiai stebėjusi Ukrainos užsienio reikalų ministerija.

Ministerija pridūrė, kad Maskvos bandymas primesti savo idėjas „dar kartą žlugo“. Be to, Ukrainos užsienio reikalų ministerija pabrėžė, kad BRICS narės nepasiekė bendros pozicijos.

Ukraina stebi BRICS viršūnių susitikimo Kazanėje eigą, kuri yra savotiška atsvara Vakarų G7. Kyjivas atkreipia dėmesį į galutinės deklaracijos 36 dalį, susijusią su Ukraina.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
3533 2

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

Ukrainos užsienio reikalų ministerija įvertino, kad šių metų BRICS dalyviai minėtoje pastraipoje tik priminė savo pozicijas dėl padėties Ukrainoje, įsipareigojimą įgyvendinti Jungtinių Tautų Chartijos tikslus ir principus.

„Manome, kad šio punkto tekstas iš tikrųjų rodo, kad Rusija nesugebėjo „eksportuoti“ savo neoimperialistinių pažiūrų ir pasaulio tvarkos ir pasaulinio saugumo architektūros keitimo BRICS viršūnių susitikimo dalyviams“, – teigia Ukrainos užsienio reikalų ministerija.

Be to, Ukrainos užsienio reikalų ministerija apskaičiavo, kad iš galutinės deklaracijos 36 punkte pateiktos deklaracijos matyti, kad BRICS neparengė bendros pozicijos dėl visapusiškos Rusijos Federacijos invazijos į Ukrainą. 

 

„Manome, kad taip yra dėl to, kad didžioji dauguma šių šalių palaiko Jungtinių Tautų Chartijos tikslus ir principus“, – sakoma pareiškime. 

Ukrainos užsienio reikalų ministerija mano, kad BRICS viršūnių susitikimas Kazanėje, kurį, anot ministerijos, Rusija planavo panaudoti pasauliui padalinti, dar kartą parodė, kad dauguma remia Kyjivą siekiant teisingos ir ilgalaikės taikos. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(0)
(10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()