„Tai nėra normalu...“ Galinga žinia  ()

Vaikulė įsitikinusi, kad rusus spaudžia Kremlius.



© Okras (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Laima_Vaikule%27s_rehearsal_at_Laima_Rendez_Vous_Jurmala_2017.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo pradžių Putino režimą smerkusi ir aštriai karą Ukrainoje sukritikavusi žinoma dainininkė Laima Vaikulė viešai kreipėsi į šalies agresorės gyventojus. Ji dar kartą pabandė atverti akis rusams, nurodydama, kokius nusikaltimus okupantai iš tikrųjų daro Ukrainoje, praneša portalas Unian.net, remdamasis „Telegram“ paskelbtu vaizdo įrašu.

Vaikulė įsitikinusi, kad rusus spaudžia Kremlius. Putinas ir jo pakalikai nesigėdija meluoti, o žmonės, negalintys adekvačiai įvertinti situacijos, jais aklai tiki. Garsenybė pabrėžė, kad dėl karo tarp Ukrainos ir Rusijos kalta tik viena pusė, o dėl Rusijos agresijos nėra kaltas nei NATO, nei ES.

[EU+Kuponas] Aukščiausio lygio teleskopinės kopėčios. Paskutiniai vienetai!
2959 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

„Suprantu jums daromą spaudimą, bet ar jūs kada nors gyvenime matėte mane meluojant? Noriu jums pasakyti, kad tai, kas vyksta, nėra normalu, jūs neturite tikėti, kad Rusija užpuolė Ukrainą dėl NATO grėsmės ar norėdama apsiginti“, – sakė Vaikulė.

Dainininkė taip pat numatė, kas rusų laukia ateityje, jei jie nesustos. Anot jos, teroristinės šalies piliečiai labai greitai gali tapti nejautrūs. Pasak jos, apie karo pasekmes teks galvoti visiems, o dabar Rusijos invazija paliečia visą pasaulį, o ne tik dvi šalis. Vaikulė pabrėžė, kad šiuo metu niekas negali jaustis taip, lyg jų karas neliestų.

 

„Patikėkite, nepraraskite empatijos, netapkite bejausmiais, negalvokite, kad bet kokia kova gali baigtis tik vienos pusės kančia, dažniausiai kenčia abi pusės, bet supraskite, kad karas yra blogai, tad dirbkime su meile, dirbkime su savimi ir nepraraskime tos empatijos vienas kitam“, – ragino dainininkė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(0)
(56)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()