„Mes neliksime nuošalyje.“ Pajudėjo šarvuočiai ir orlaiviai. Ką skelbia Pietų Korėja  ()

„Laukiame pirmųjų dalinių.“


Pietų Korėjos vėliava
Pietų Korėjos vėliava
© jorono (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/es/photos/internacional-bandera-south-korea-2681235/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėjos kariai netrukus pradės atvykti į Kurską dalyvauti regione vykstančiuose karo veiksmuose ir saugoti Rusijos sieną.

Tai pranešė „The War Zone“, remdamasis Ukrainos žvalgybos valdybos vadovu Kirilu Budanovu.

Pirmieji Šiaurės Korėjos kariai bus išsiųsti į Kursko sritį ir dalyvaus kovinėse operacijose prieš šioje srityje veikiančias Ukrainos gynybos pajėgas.

„2024 m. spalio 23 d. laukiame pirmųjų dalinių Kursko kryptimi“, – sakė K. Budanovas.

Kalbant apie tai, kiek Šiaurės Korėjos karių bus išsiųsta į šią sritį ir kaip jie bus aprūpinti, K. Budanovas sakė: „Tai pamatysime po kelių dienų“.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3126 4

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Informacija apie pirmuosius Šiaurės Korėjos karius Kursko srityje pasirodė tuo metu, kai Pietų Korėja vis rimčiau ketina aprūpinti Ukrainą mirtino poveikio ir sunkiaisiais ginklais, taip pat siųsti karinius patarėjus.

Pietų Korėjos vyriausybė dabar skambina pavojaus varpais dėl galimo pavojaus pietinei pusiasalio daliai, nes Rusija mainais į karių siuntimą gali aprūpinti Šiaurės Korėją modernia ginkluote, įskaitant šarvuočius, lėktuvus ir kitų rūšių ginklus.

„Jei neteisėtas Šiaurės Korėjos ir Rusijos karinis bendradarbiavimas tęsis, Pietų Korėja neliks nuošalyje ir, bendradarbiaudama su tarptautine bendruomene, griežtai reaguos“, – sakė Kim Tae Hyo, vyriausiojo nacionalinio saugumo patarėjo pavaduotojas.

 

„Newsweek“ neseniai pranešė, kad Šiaurės Korėja išsiuntė pilotus į Rusiją mokytis skraidyti rusiškais koviniais lėktuvais.

Leidinio pašnekovai taip pat susiejo Šiaurės Korėjos pilotų atvykimą su galimais mokymais skraidyti naujais orlaiviais, kuriuos Maskva gali tiekti Šiaurės Korėjai.

Šiaurės Korėjos pilotų mokymas skraidyti naujo tipo orlaiviais gali būti tam tikras Rusijos Federacijos užmokestis už Šiaurės Korėjos karių dalyvavimą kare prieš Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(2)
(16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()